آردسوخاری فله محصولی است که می توانید آن را به قیمت ارزان و تمام شده کارخانه به صورت مستقیم خریداری نمایید.
جهت نحوه اطلاع از وضعیت آخرین قیمت این محصول با مشاوران شرکت های معتبر عرضه و تولید این محصول گفتگو داشته باشید.
خرید آرد سوخاری فله
اگر قصد خرید عمده این محصول را دارید بهتر است قبل از آن با مشاوران و کارشناسان فعال در این حوزه مشورت کنید تا شما را در انتخابی دقیق تر یاری رسانند.
خرید از طریق وب سایت و نمایندگی ها بی شک یکی از بهترین روش های خرید عمده این محصول است که شامل مزایای از جمله کاهش هزینه ها می باشد.
در مورد پودرها و آردهای فله در مطالب پیشین سخان زیادی به میان آمد جا دارد در اینجا به مدل بسته بندی در حجم کم، جهت مصارف خانگی نیز بپردازیم.
ویژگی پودر سوخاری بسته بندی
این مدل پودرها همانطور که مستهضرید جهت مصارف خانگی بسته بندی می شوند که جهت تهیه آن با قیمت ارزان تر نیز می توایند از طریق خرید توسط سایت های اینترنتی اقدام نمایید.
از سایر مراکز تهیه این نوع محصول می توان به فروشگاه های مواد غذایی، مغازه دار ها، سوپرمارکت ها و خرده فروشان اشاره کرد.
وزن بسته بندی شامل بسته های 200 گرمی، 250 گرمی و 300 گرمی تولید و روانه بازار می شوند.
انواع ارد سوخاری و پودر سوخاری را نام برید؟
هر کدام از این محصولات جهت مصارف کوناگونی تهیه می شوند که دارای مراحل ساخت متفاوتی از یکدیگر هستند.
همانطور که مستهضرید این محصول دارای تنوع زیادی است که در زیر به انواع مختلف پودر و آردسوخاری از لحاظ طعم، رنگ و مواد تشکیل دهنده می پردازیم:
- آرد سوخاری ساده یا کلاسیک
- آرد سوخاری رنگی
- آرد سوخاری پانکو
- آرد سخاری پرک یا فلیک
- پودر سوخاری طعم دار
- پودر سوخاری با طعم تند
- آرد سخاری پولکی (پرطرفدارترین نوع)
- آرد سخاری تمپورا
- پودر سوخاری کنجد دار
البته فرق زیادی بین آرد و پودر وجود ندارد به جز اندازه ذرات و طعم که جهت استفاده بهینه تر می توان پودر سوخاری را جهت طعم دهی بهتر به آرد اضافه کرد و در دو روش تهیه غذا بسته به ذائقه و سفارش مشتری استفاده نمود.
رنگ بندی آرد سوخاری فله
محبوب ترین آردهای مورد استفاده در غذاها آردهای درشت فله ای هستند که به رنگ های زیر وجود دارند:
- آرد سوخاری طلایی
- آرد سوخاری نارنجی
- آرد سوخاری قرمز
که این آردها به صورت فله در کیسه های 10 و 40 کیلوگرمی به فروش می رسند.
نکاتی جهت سوخاری کردن غذاهای دریایی
همانطور که در بخش های پیشین اشاره شد بیشتر از آردها و پودرهای سوخاری در جهت سوخاری کردن گوشت و مرغ و ماهی بهره می برند.
اما نکته قابل تامل این است که جهت تهیه غذاهای دریایی به صورت سوخاری، نظیر ماهی و میگو باید نکات زیر را رعایت کرد.
- باید بدانید که هر ماهی مناسب سوخاری و یا کباب کردن نیست برخی برای غذاهای خورشتی نظیر قلیه و برخی دیگر نظیر: ماهی حلوا، شیر و هامون برای سوخاری کردن مناسب هستند.
- برای از بین بردن بوی زغم میگو و ماهی حتما از دو چاشنی مهم و کلیدی نظیر سرکه و آب لیمو استفاده گردد.
- مهمترین ادویه در جهت سوخاری کردن غذاهای دریایی زردچوبه است که به مقدار زیاد باید استفاده گردد، جهت دانستن مزیت های این ادویه بینظیر می توانید به اینترنت مراجعه نمایید.
- برای تردشدن بهتر ماهی و میگو و اینکه معده پس از خوردن ماهی ترش نکند بهتر است قبل از سوخاری کردن آن را با مقداری شیر آغشته کنید.
- در سوخاری کردن غذاهای دریایی به سبب حساسیت بالایی که دارند حتما توجه داشته باشید از نمونه باکیفیت و تازه آردسوخاری استفاده نمایید.
- هرگز در کنار ماهی سوخاری گوجه خام استفاده نکنید زیرا در جذب مواد مغذی ماهی ایجاد اختلال می کند بهتر است از ترکیبات سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی در کنار آن استفاده نمایید.