آردهای سوخاری معمولا برخلاف دیگر آردها از نان های حجیم تولید می شوند که دوبار تحت حرارت قرار می گیرند تا کاملا ترد و خشک شود و رطوبت نان از بین رود.
آرد سوخاری پرک یا گرانول استفاده بسیاری در رستورانها و فست فودها و حتی خانوارها دارد که استقبال زیادی از این نوع آردها شده است.
آردهای سوخاری پرک در دو رنگ طلایی و نارنجی به فروش می رسد. آردهای سوخاری پرک نارنجی جهت سرخ کردن مرغ، ماهی، میگو و فیله بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد که در هنگام سرخ کردن رنگ ریبایی به خود بگیرد.
از آرد سوخاری پرک به آرد سوخاری گرانول نیز شناخته می شود که در دو نوع پرک درشت و پرک ریز در بسته بندیهای مختلف به فروش می رسد. از این رو بر اساس استقبال خیلی از مشتریان از انواع آرد سوخاری پرک تجارت خوبی برای تولیدکنندگان این گونه از آردها ایجاد شده است و از فروش بسیار بالایی برخوردار است که تولیدکنندگان بسیاری به سمت تولید این گونه از آردها کشیده شده اند.
جهت خرید و یا فروش انواع آردهای سوخاری پرک می توانید با مشاوران ما تماس حاصل نمایید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!