آرد سوخاری به طور کلی از نان های سوخاری تهیه می شود این نان به دلیل گرمای زیاد در تنور خشک شده که این نان خشک ها را در آسیاب ریخته و به شکل آرد یا پودر سوخاری خارج می شود که در بسته بندی آرد سوخاری به صورت بهداشتی روانه بازار شده است. آرد سوخاری دارای خواص درمانی مانند فیبر است که استفاده آن در غذاها باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.
حجم معمول بسته بندی آرد سوخاری
آرد سوخاری مصرف بسیار زیادی دارد و در انواع غذاهای ایرانی و فرنگی استفاده می شود مانند تهیه کتلت، مرغ سوخاری، میگو و… که طرفداران زیادی را جذب خود کرده است بخصوص به علت بهداشتی بودن بسته بندی آرد سوخاری که بدون دخیل بودن دست می باشد باعث طرفداران زیاد شده است.
حجم بسته بندی آرد سوخاری به طور معمول و استاندارد در وزن های بین 200 الی 500 گرم است که در جعبه یا پلاستیک های بهداشتی بسته بندی می شود؛ نکته مهم این است که هیچ مواد افزودنی در هنگام بسته بندی به آرد سوخاری اضافه نشده و می توان آن را به مدت طولانی نگهداری کرد.
در هنگام نگهداری از آرد سوخاری باید به نکاتی توجه کرد: در جای خشک وخنک به دور از رطوبت نگهداری شود تا آرد سوخاری همیشه تازه بماند، مدت طولانی مصرف 9 الی 12 ماه می توان از آن استفاده کرد.
همانطور که گفته شد آرد سوخاری خواص درمانی بالایی دارد که بک مورد آن به دلیل فیبر زیاد باعث سلامتی پوست و مو می شود نکته بسیار حائز اهمیت آن این است که علاوه بر مصرف آن در غذا برای حیوانات بخصوص قناری در هنگام جوجه کشی بسیار مغذی و مفید است.
خرید بسته بندی آرد سوخاری با قیمتی مقرون به صرفه
در هنگام خرید بسته بندی آرد سوخاری باید به برند و علامت سیب استاندارد توجه زیادی شود. آرد سوخاری به دلیل فروش بالا و طرفداران زیاد باعث شده تولیدکنندگان حجم تولید را زیاد کرده و از سوددهی بالایی برخوردار باشند.
در زمان های قدیم تولید کنندگان، آرد سوخاری را به صورت فله ای تولید می کردند و در هنگام فروش چون سطح آرد سوخاری باز بود گرد و خاک، حشرات موذی وارد آن می شد از فروش چندانی نداشت. با توجه به پیشرفت تکنولوژی بسته بندی آرد سوخاری به صورت بهداشتی وارد بازار شد که افراد بسیاری زیادی از آن استقبال کردند؛ نکته مهمی که باعث استقبال و طرفداران زیادی است قیمت ارزان و مقرون به صرفه می باشد که همه اقشار جامعه با هر وسع مالی آن را خریداری کرده و در غذاها از آن استفاده می کنند.