پودرسوخاری از خورد شدن نان های سوخاری و سفید بدست می اید که برای سرخ کردن مواد گوشتی از قبیل کتلت، ماهی، مرغ، میگو و … بکار می رود.
از انجایی که بسیاری از افراد مصرف میگو و سایر غذاهای دریایی را به دلیل بوی نامطبوع و نابلد بودن در مزه دار کردن این مدل از غذاها مصرف چنین غذاهایی که منبع مهم غذایی به شمار میرود را از سبد خانوار خود حذف یا به حداقل رسانده اند استفاده از پودرهای سوخاری میتواند کمک شایانی به پخت اینگونه غذاها کند مازاد بر اینکه موجب علاقمند کردن نوجوانان بویژه کودکان به مصرف میگو و ماهی شود.
پودرهای سوخاری میگو معمولا در طعم های نرمال(ساده) و اسپایسی در بسته های کوچک و بزرگ با برندهای مختلف در طبقات فروشگاه ها و هایپرمارکت ها قابل دسترسی و خرید می باشند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!