تولیدی انواع پودر سوخاری خانگی به منظور فروش پودر سوخاری برای مصرف خانوار در وزن کم اقدام به تولید می کند.
پودرهای سوخاری خانگی که در کارخانه جات مختلف تولید و بسته بندی می شوند عمدتا در اوزان 200 گرمی، 250 گرمی و 300 گرمی می باشد. قیمت این پودرها بسته به برند، وزن، نوع بسته بندی و نوع پودر متفاوت می باشد.
انواع پودر سوخاری خانگی
تفاوت آرد سوخاری با پودر سوخاری مورد استفاده در رستوران ها و … دارد در وزن آنها می باشد.
پودر سوخاری مصرفی در منزل باید دارای بسته بندی کوچک تری باشد تا بعد از استفاده پودر سوخاری باقیمانده در اثر ماندن رطوبت نگیرد و رنگ و بوی خود را از دست ندهد.
این پودرها در مدلهای مختلف زیر تولید و به فروش می رسد:
- پودر سوخاری نرمال
- پودر سوخاری طعم دار
- پودر سوخاری رنگی
- پودر سوخاری پرک
- پودر سوخاری پانکو
- پودر سوخاری ترکیبی
- آرد سوخاری تمپورا
قیمت پودر سوخاری خانگی
این محصول در شرکت های تولیدی انواع پودر سوخاری ؛ با برندهای گوناگون به بازار عرضه می شوند.
تولید و مصرف این نوع از پودرهای سوخاری این روزها افزایش پیدا کرده است. از این رو خرید و فروش انواع پودر سوخاری سود بالایی را برای تاجران و تولیدکنندگان صنعت پودر سوخاری رقم زده است.
قیمت این محصول در فروشگاه های سراسر کشور و فروشگاه های اینترنتی دارای قیمتی مابین 2800 تومان تا 12000 تومان بسته به معیارهای تولید پودر سوخاری متفاوت می باشد.
بهترین پودر سوخاری خانگی
- آرد سوخاری از چی درست میشه:برای تهیه آرد سوخاری از نانهای معمولی نیز میتوانید استفاده کنید اما آردی که با استفاده از نانهای حجمی تهیه میشود، طعم بهتری دارد.
- بهترين پودر سوخاري پودری است که از کنارههای نان تست تهيه ميشود. همانطور که گفته شد، شما ميتوانيد از نان تست بيات شده کامل هم استفاده کنيد ولي قسمتهای کناری نان، پودر خوشمزهتری به شما میدهد.
- آرد سوخاری خانگی به هر روشی که تهيه شده باشد، بايد آن را درون ظرف دربسته ریخته و در يخچال نگهداري کنيد.
- در بيشتر موارد، تشخيص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذير نيست ولي اگر بخواهيم مشخصهای برای اين موضوع در نظر بگيريم، داشتن بوی خاصي که اصطلاحا به بوي “نا” موسوم است به معنای فاسد شدن آرد سوخاری است. اگر آرد سوخاري بوي کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود.
- توصیه ما به شما این است که آرد سوخاری را به صورت ساده و بدون طعم نگهداری کنيد، چراکه ممکن است داخل هر غذایی، ترکيب متفاوتی به کار برود.
- اگر میخواهید از ادویه در آرد سوخاری استفاده کنید، سعی کنید از ادویهجاتی که تازه سابیده شدهاند استفاده کنید که عطر قویتر و بهتری دارند.
طرز تهییه پودر سوخاری خانگی
مواد لازم و طرز تهیه آرد سوخاری خانگی طعم دار (روش اول)
انواع نان حجیم و خمیر داخل نان | به مقدار لازم |
نمک، ادویه (دلخواه) | به میزان لازم |
- برای تهیه آرد سوخاری خانگی به روش اول باید تکههای سالم نانهای حجیم مثل نان باگت، خمیر داخل نان، نان تست، نان جو، نان چند غله و … که بیات شده اما بدون کپک و سالم هستند را با دست به تکههای کوچک تقسیم کنید و آنها را کف سینی بزرگی ریخته و در جایی قرار دهید تا کاملا خشک شود.
- وقتی تکههای نان کاملا خشک شدند، آنها را داخل آسیاب یا بلندر بریزید تا کاملا پودر شوند.
- بعد از پودر شدن تکههای نان، آنها را از صافی رد کنید و تکههای درشت را دوباره آسیاب کنید.
- وقتی به بافت مورد نظر رسیدید، آرد به دست آمده را داخل ظرفی ریخته و به آنها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، کاری و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
- حالا آرد را به همراه ادویهها داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم، کمی تفت دهید تا رنگ آنها قهوهای شود.
- سپس آرد سوخاری آماده شده را بعد از خنک شدن، داخل ظرف شیشهای تمیز، خشک و دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
- از این آرد برای تهیه غذاهای سوخاری، کتلت، کروکت و … استفاده کنید.
-
مواد لازم و طرز تهیه آرد سوخاری لیمویی (روش دوم)
نان تست 250 گرم زست لیمو 3 ق غذاخوری مریم گلی تازه 5 ق غذاخوری نمک درشت 1.5 ق چایخوری فلفل آسیابشده به میزان لازم - برای تهیه آرد سوخاری به روش دوم همانطور که در مواد اولیه میبینید، مواد جدیدی مانند مریم گلی و زست لیمو یا اسانس لیمو نیز به کار میرود. برای شروع کار، تکههای نان تست کاملا خشک را داخل مخلوط کن یا آسیاب بریزید تا ریز شود.
- خردههای نان تست را به یک کاسه بزرگ منتقل نموده و پوست لیموی رنده شده یا زست لیمو به اضافه مریم گلی تازه را به آنها اضافه نموده و هم بزنید.
- حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و تمام.
- برای تهیه غذاهای سوخاری مانند فیله مرغ سوخاری، میگو سوخاری، ماهی سوخاری و … کافی است تکههای فیله مرغ، ماهی ومیگو را اول در آرد و سپس تخم مرغ زده و پس از آن در پودر سوخاریادویهداری که خودتان تهیه کردید، بغلتانید.
- اگر مقداری پودر سوخاری اضافه ماند؛ میتوانید آن را به مدت 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
-
پودر سوخاری KFC از دسته پودرهای سوخاری پرفروش است که تولید کشور آمریکا می باشد و واردات این محصول توسط نمایندگی کی اف سی در ایران انجام می شود. قیمت پودر سوخاری kfc در فروشگاه ها قیمتی حدود 10000 تومان تا 14000 تومان را شامل می شود.
خرید عمده این محصول از نمایندگی kfc می تواند دارای سود بیشتر با قیمت ارزان تر را موجب شود و ارسال بار توسط نمایندگی و این سایت، از طریق باربری به سراسر کشور امری ساده و امکان پذیر می باشد.
طرز تهیه پودر سوخاری نارنجی از نان سوخاری و نان های حجیم شده تهیه می گردد. در کارخانه از این نان ها دو محصول به دست می آید. بدین ترتیب که نان های حجیم شده در گرمای زیاد قرار می گیرند و رطوبت خود را از دست می دهند. وقتیی اینن اتفاق افتاد نان خشک می شود که به آن نان سوخاری نارنجیگفته می شود. نان سوخاری برای بار دوم در برابر گرما قرار میی گیردد و خشک و برشته شده و به رنگ قهوه درمی آید. نان برشته شده، آرد می شود که به آن پودر سوخاری گفته میی شود.
-
طرز تهیه آرد سوخاری با پفک
نان باگت را باز کرده و با آب کمی آن را نمدار می کنیم که خمیر نشود.
سپس نمک، آویشن، زرد چوبه و پودر سیر را روی آن پاشیده و می گذاریم تا خشک شود.
بعد از خشک شدن نان باگت را به همراه بیکینگ پودر و پفک پودر می کنیم.
درصورت تمایل می توانید آرد هم به آن اضافه کنید.
این پودر برای ماهی، مرغ، قارچ و کتلت و … مناسب است.
فقط باید توجه داشت که تاریخ انقضای این پودر به تاریخ پفک بستگی دارد و اگر به آن پفک را اضافه نکنید ماندگاری بسیار بالایی دارد.طرز تهیه ارد سوخاری با ارد گندم
در تهیه آرد سوخاری می توانید از نان های حجیم مانند نان باگت و نان همبرگر و نان فرانسوی و … استفاده کنید. نان های حجیمی که در تهیه آرد سوخاری استفاده می شوند باید بیات باشند. روش تهیه آرد سوخاری به این صورت است که باید ابتدا خمیر درون نان ها را از آن ها خارج کنید و آن ها را به صورت درشت خرد نمایید بقیه قسمت های نان را هم خرد کنید.
-
قیمت روز بهترین پودرهای سوخاری در ایران
1.قیمت آرد سوخاری گرانوله 250گرمی آمون 9200تومان
2.پودر سوخاری 200 گرم برتر 8000تومان
3.پودر سوخاری 1 کیلوگرمی پانکو 36500 تومان