فرایند تولید پودرسوخاری به این صورت است که نان سفید تولید و سپس اسیاب شده و با مواد افزودنی مخلوط میگردد.
تفاوت تکنولوژی ان در تولید نان می باشد که به صورت صنعتی و تمام اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک تهیه گردد. مسلما استفاده از فرایند تمام اتوماتیک در تولید نان بهتر و به صرفه تر می باشد.
پودرهای سوخاری مرینیت قبل از پخت جهت مزه دار کردن میگو مورد استفاده قرار می گیرد که تا بوی ضخم میگو را ازبین ببرد که هر چقدر زمان بیشتری برای مزه دار کردن میگو صرف شود طعم بهتری به خود میگیرد.
پودرسوخاری میگو مرینیت را میتوانید در طعم های ساده و اسپایسی تهیه نمایید اما از انجایی که طعم اسپایسی میگو بسیار مرطرفدار است و علاقمندان بسیاری در رستورانها و فست فودها دارد فروش این مدل از پودرها زیاد است و نیاز به تولید بیشتر این محصول وجود دارد.