تولید بهترین پودر سوخاري براي ميگو در اوزان مختلف در کارخانجات مختلف با قیمت هر کیلو 9000 تا 12000 تومان تولید و به فروش می رسد.
کاربرد پودر سوخاري براي ميگو
میگو و ماهی دارای بوی نامطبوع و گوشت ترد هستند. از این رو سوخاری کردن یا پفکی کردن آن با استفاده از پودر سوخاری پفکی و یا پودر سوخاری درشت ادویه دار جهت کاور کردن و از بین رفتن بوی آن بسیار موثر خواهد بود.
تولید بهترین پودر سوخاري براي ميگو
در طی سالهای اخیر و رواج رستوران ها و فست فودی ها و علاقه وافر جوانان به غذاهای سوخاری تولیدکنندگان پودر سوخاری بسیار بیشتر از قبل شده اند.
خرید پودر سوخاری بسته بندی شده در طعم های مختلف و پودر سوخاری فله هر کدام برای مصارف خاصی خریداری می شوند.
فروش عمده پودر سوخاری میگو در حجم عمده به صورت فله و کیسه ای با اوزان 10 کیلویی، 20 کیلویی می باشد.
بهترین پودر سوخاري براي ميگو چیست؟
پودرهای سوخاری که برای میگو می توان استفاده کرد به شرح زیر می باشد:
- پودر سوخاری پفکی یا آرد تمپورا میگو که مخصوص پفکی کردن میگو می باشد.
- پودر سوخاری دانه درشت و یا پودر سوخاری دانه ریز طعم دار که برای پوشش دهی میگو و ماهی استفاده می شود.
- پودر سوخاری ساده و بدون ادویه که بتوانید ادویه های مورد دلخواه خود را به آن اضافه کنید.