خرید بدون واسطه آرد سوخاری خانگی با کیفیتهای مختلفی از درب کارخانه به راحتی انجام میگیرد. این شیوه خرید چه مزایایی را برای مشتریان فراهم نموده است؟
تولید آرد سوخاری باکیفیت
برای تهیه این آرد میتوان از نانهای معمولی یا حجیم استفاده نمود ولی به طور یقین میتوان گفت آردی که از نانهای حجیم مانند باگت بدست میآید، باکیفیتتر است.
همچنین میتوان گفت آردی که از کنارههای نان تست تهیه میشود در دسته بهترین اردهای تولیدی قرار میگیرد و طعم خوشمزهای دارد.
صرف نظر از ماده اولیه و روشی که در تولید این آرد استفاده میشود، این محصول باید در ظرف درب دار و در یخچال نگهداری شود تا کیفیت خود را حفظ کند.
انواع آرد سوخاری خانگی
آردهای سوخاری خانگی که برای مصارف خانوارها در نظر گرفته شدهاند، دارای بستهبندیهای کوچکتری بوده و شما میتوانید براساس نیازی که دارید وزن بسته را انتخاب کنید.
شاید دلیل این امر را بالابردن کیفیت محصول و حفظ ماندگاری آن دانست چرا که در صورتی که آرد سوخاری در محلی خشک و خنک و به دور از رطوبت نگهداری نشود، کیفیت خود را از دست داده و بوی کهنگی میگیرد.
از انواع این آردهای خانگی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- آرد سوخاری ساده
- آرد سوخاری طعم دار
- آرد سوخاری رنگی
- آرد سوخاری پرک
- آرد سوخاری پانکو
- آرد سوخاری تمپورا
- و…
تهیه آرد سوخاری در منزل
بسیاری از خانمهای خانه دار خودشان آرد سوخاری درست میکنند و بدین ترتیب میتوانند از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشند.
اینکار بسیار ساده است و همه میتوانند با صرف کمی وقت، آرد سوخاری مطابق میلشان را درست کنند.
برای اینکار میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا تکههای سالم نان، ترجیحا نانها حجیم مانند باگت، را به قسمتهای کوچکتر تقسیم نموده و کاملا خشک نمایید.
- مرحله بعد آسیاب نمودن نانهای خشک شده است.
- برای داشتن بافتی یکدست بهتر است که نانهای پودرشده را از صافی رد نموده تا تکههای درشت آن جدا شود و میتوانید دوباره این تکهها را پودر نمایید.
- بعد از آن میتوانید انواع ادویه ها و عصارههای مرغ و گوشت را به آن اضافه کنید.
- سپس آرد بدست امده را بر روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگی قهوهای پیدا کند.
این آرد را در ظرف دربدار و در یخچال میتوانید برای مدت طولانی نگهداری نمایید.
برخی از افراد برای اینکه رنگی نارنجی در آرد خود بوجود بیاورند از پودر پفک استفاده میکنند.
اگر میخواهید آرد شما دانههای درشتتری داشته باشد، به جای آسیاب تکه های خشک شده نان را در هاون بکوبید تا به سایز دلخواهتان برسد.
اهمیت کیفیت آرد سوخاری
کیفیت آرد سوخاری به دلیل اینکه در طبخ غذا مورد استفاد قرار میگیرد بسیار مهم و حائز اهمیت است.
اگر آرد سوخاری بی کیفیت باشد و طعم مطلوبی ندهد، غذا را خراب میکند و طعم آن را تحت تاثیر قرار میدهد.
برای اینکه ظاهر غذای شما خوب و هوس انگیز باشد، در انتخاب بافت آرد سوخاری دقت کنید تا بتوانید غذایی ترد و لذیذ داشته باشید.
خرید مستقیم آرد سوخاری خانگی
بسیاری از مشتریان عمده به دنبال راهی برای کاهش قیمت و افزایش سودآوری خود هستند و به همین دلیل خرید مستقیم از درب کارخانه را انتخاب مینمایند.
صاحبان رستورانها، کارخانههای تولیدی مواد غذایی آماده و نیمه مانند ناگت، شنیسل، همبرگر، کباب لقمه و… را میتوان در گروه این خریداران قرار داد.
خرید عمده و مستقیم از درب کارخانه که به صورت فله و در کیسههای 10 و 20 کیلوگرمی صورت میگیرد، دارای مزایای زیر میباشد:
- حذف بسیاری از هزینه های بسته بندی
- حذف واسطه های فروش و دریافت قیمت دست اول
- خرید و ثبت سفارش بدون محدودیت
بسیاری از مراکز پخش که به صورت حضوری و آنلاین فعالیت دارند، محصول درخواستی شما را به صورت مستقیم از کارخانه ارسال میکنند و ارتباط مستقیمی با تولیدکنندگان دارند.