خرید بدون واسطه انواع آرد سوخاری را میتوان به عنوان یکی از بهترین و مقرون بصرفهترین روشهای خرید محسوب نمود. قیمت فروش در این شیوه خرید چگونه است؟ آیا مراکز عرضه مستقیم آرد سوخاری را میشناسید؟
معرفی آرد سوخاری
بطور کلی میتوان گفت این محصول از نانهای حجیم مانند باگت بدست میآید که در اثر مجاورت با گرما رطوبت خود را از دست دادهاند و بصورت خشک شده در میآیند.
نانهای باگت در اثر حرارت دیدن، خشک، قهوهای و برشته میشوند و بصورت آرد درمیآیند که به آن آرد سوخاری میگویند.
برای مزه دار کردن این آرد از نمک و ادویهجاتی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمر، زردچوبه، کاری، پودرسیر و… استفاده میکنند.
انواع آرد سوخاری
آرد سوخاری باتوجه به سلیقههای مختلف مصرف کنندگان در انواع متنوعی تولید میشود که باتوجه به مصرفتان، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
- آرد سوخاری ساده یا کلاسیک
- آرد سوخاری پرک
- آرد سوخاری رنگی
- آرد های سوخاری پانکو
- آرد های سوخاری پولکی
- آرد های سوخاری کنجدی
- آرد سوخاری تمپورا
- آرد های سوخاری طعم دار
- و….
مصارف انواع آرد های سوخاری
آیا تابحال غذاهای سوخاری شده مانند مرغ و ماهی سوخاری خوردهاید؟ طعم بینظیر این غذاها در این روزها بسیار پرطرفدار است و فروش این محصولات طرفداران زیادی دارد.
بطور کلی میتوان مصارف انواع آرد های سوخاری را علاوه بر منازل، رستورانها و فست فودها دانست که در طبخ غذاهای زیر از این محصول استفاده میکنند:
- مرغ سوخاری: در تهیه این غذا که از ران و سینه مرغ استفاده میشود و بصورت چندتکه براساس سلیقه مشتریان، ارائه میشود.
- قارچ سوخاری: این غذای لذیذ همراه انواع فست فودهای دیگر و یا به عنوان پیش غذا و میان وعده سرو میشود.
- پیاز سوخاری: از سرخ کردن پیازهای حلقه شده که در آرد سوخاری غلتلنده میشود، حاصل میگردد.
- میگو سوخاری: تردی و طعم لذیذی که این آرد به میگو میدهد باعث از بین رفتن بوی آن شده و بسیار خوشمزه است.
- ماهی سوخاری: این غذا بسیار پرطرفدار است و ادویهجات موجود در آرد های سوخاری به از بین رفتن بوی آن کمک میکند.

شرایط نگهداری آردهای سوخاری
همانطور که میدانید نگهداری طولانی مدت محصولات غذایی با میزان رطوبت آنها ارتباط مستقیمی دارد و هرچه این رطوبت کمتر باشد، رشد میکروبها در مواد غذایی کمتر بوده و ماندگاری آنها بالا میرود.
در آرد های سوخاری به دلیل میزان رطوبت پایین، میتوان این محصول را در جای خشک و خنک برای مدت طولانی مثلا 6 ماه نگهداری نمود.
خودتان آرد های سوخاری درست کنید
بسیاری از خانم های خانه دار برای کاهش هزینه های خانواده، خودشان آرد های سوخاری درست میکنند که کار بسیار سادهای است.
برای اینکار میتوان از نانهای باگت خشک شده استفاده نمود و با آسیاب کردن آنها، آرد های سوخاری تولید کرد.
شما همچنین میتوانید با اضافه نموده انواع ادویه جات و نمک به این محصول، طعم آن را بهتر کنید.
برخی از افراد عصاره های سبزی، مرغ و گوشت را نیز به این آرد اضافه میکنند و بطورکلی میتوان گفت این فرآیند کاملا سلیقهای است.
اگر میخواهید آردشما دانه های درشتی داشته باشد به جای آسیاب کردن بهتر است آن را در هاون بکوبید تا به اندازه دلخواه شما خرد شود.
این محصول باید در جای خشک و خنک نگهداری شود تا از کپک زدن و فساد آن جلوگیری شود.
خرید مستقیم انواع آرد های سوخاری
همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره نمودیم، خرید مستقیم و بیواسطه باعث کاهش قیمتها میشود و دلیل این امر را میتوان ارتباط مستقیم فروشندگان با تولیدکنندگان محصولات مختلف دانست.
حذف واسطه ها و دلالان فروش در کاهش نرخ فروش بسیار موثر است و به همین دلیل این شیوه فروش موردتوجه بسیاری از خریداران و به ویژه خریداران عمده قرار گرفته است.
نمایندگیهای معتبر که به صورت آنلاین یا حضوری فعالیت میکنند، به عنوان بهترین مراکر در فروش آرد های سوخاری بدون واسطه معرفی میشوند.