همانطور که می دانید لازم است جهت پخت غذاهای سوخاری از قبل آن را مزه دار کرد تا طعمی خوشمزه تر به خود بگیرد.
مرینیت ها کار خیلی از اشپزها را راحت کرده اند. اینطور که دیگر نیازی به تهیه مرینیت ندارند و فقط کافی است از پودرهای سوخاری مرینیت که در طعم های ساده و اسپایسی وجود دارد استفاده نمایند.
جهت طبخ میگو سوخاری کافیست ابتدا پس از شست و شو میگو آنها را در پودر سوخاری مرینیت اسپایسی آغشته کرده و اجازه دهید چند ساعت میگوها داخل مواد استراحت نمایند تا حسابی به خورد میگو برود.
پس از این مرحله از پودر سوخاری میگو پوششی یا کاور استفاده نمایید که میگوها را در این پودر آغشته نمایید و سپس در روغن فراوان سرخ کنید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!