خرده های نان پانکو یک افزودنی ترد عالی برای کاسرول ها، غذاهای سرخ شده و هر چیزی است که می خواهید یک پوسته ترد به آن اضافه کنید!

بنابراین، پودر نان پانکو دقیقا چیست و چرا اینقدر عالی هستند

 

در زیر پاسخ تمام سوالات مربوط به پانکو خود را به همراه روش آسانی که من برای ایجاد خرده نان پانکو خانگی خود استفاده می کنم، خواهید یافت.

آنها در لحظه آخری چیزهای زیادی را اضافه می کنند، بنابراین من همیشه یک منبع از آنها را در انبار خود نگه می دارم (نسخه خانگی آن برای ماه ها باقی می ماند).

 

من دوست دارم هر زمان که ممکن است، مانند هنگام درست کردن همبرگر یا پختن غذاهای مرغ، پنکو را جایگزین خرده های نان معمولی کنم.

پنکو خرده نان در یک شیشه شفاف

پانکو نسبت به آرد سوخاری نان باگت معمولی کالری، چربی و سدیم کمتری دارد. این باعث می شود وقتی در حال آماده کردن غذا هستید، جایگزین سالم تری برای خرده های نان معمولی شود.

من عاشق استفاده از خرده نان پانکو به عنوان روکش هستم، زیرا تکه های آن بزرگتر هستند که بافت مشخص تری به ظرف شما می دهد. ترد بیشتر همیشه چیز خوبی است نه؟!

خرده نان پانکو چیست؟
حذف شده: Panko یک خرده نان ژاپنی است و این کلمه از (تبه، “نان”) و (ko، “آرد، پودر”) گرفته شده است (ما در اصل در این پست در اصل کلمه خطایی داشتیم و از شما ماری تشکر می کنیم. تصحیح این).

آنها در اصل فقط نوعی خرده نان هستند که به طور سنتی در غذاهای سبک آسیایی استفاده می شود تا پوششی سبک به ظرف شما ارائه دهد.

آنها اخیراً محبوبیت زیادی در فرهنگ غربی به دست آورده اند زیرا پوسته های پانکو بیشتر از خرده نان های سنتی ترد می مانند.

خرده‌های نان پانکو به‌طور متفاوتی نسبت به نمونه‌های معمولی فرآوری می‌شوند، که باعث می‌شود به جای دانه‌های ریز، تکه‌های خرده‌ای مانند خرده‌های نان ایجاد شود.

واقعیت جالب: به گفته هاوایی-تریبون، وقتی خرده نان پانکو در یک کارخانه ساخته می شود، در واقع به جای پختن، با جریان الکتریکی پخته می شود! آنها این کار را انجام می دهند تا مطمئن شوند که نان قهوه ای نمی شود، اما کاملا برشته می شود. باحال درسته؟

طرز تهیه خرده نان پانکو
آیا می‌دانستید که می‌توانید خرده نان پانکو را خودتان در خانه درست کنید؟ این سریع و آسان است (یک دستور پخت کامل قابل چاپ در اینجا وجود دارد)!

به سادگی پوسته ها را از یک نان سفید جدا کنید (نان گندم یا قهوه ای هم کار می کند). در مرحله بعد، باید آن را با دست یا غذاساز خرد کنید و به صورت خرده های درشت خرد کنید. مراقب باشید زیاد له نکنید!

در آخر آنها را روی یک صفحه بیسکویت بچینید و در فری که با دمای پایین تنظیم شده قرار دهید تا خشک شوند. وقتی آنها را درست می کنم، دوست دارم فر من روی 300 درجه فارنهایت تنظیم شود، آیا آنها بدون برشته شدن یا قهوه ای شدن خشک می شوند.

پس از سرد شدن، می‌توان آن‌ها را برای استفاده بعدی منجمد کرد، یا در جای خشک و خنک مانند انباری تا 3 ماه نگهداری کرد.

خرده نان پانکو کلاسیک بدون افزودن هیچ گونه سبزی درست می شود، اما برخی از دستور العمل ها نیاز به افزودن سبزیجات یا پنیر پارمزان به مخلوط پانکو شما دارند.

خرده نان پانکو را از کجا بخریم
به دلیل افزایش محبوبیت آرد سوخاری رنگی در فرهنگ غربی، آنها را می توان به راحتی در اکثر سوپرمارکت ها پیدا کرد.

به احتمال زیاد آنها را در کنار خرده های نان سنتی در بخش نانوایی یا در راهروی غذای آسیایی فروشگاه مواد غذایی خود خواهید یافت.

من همچنین شانس زیادی برای یافتن خرده نان پانکو در فروشگاه‌های متخصص در غذاهای ژاپنی و آسیایی داشته‌ام.

اگر یک خریدار آنلاین هستید، می توانید آنها را از اینجا در آمازون نیز خریداری کنید!

دستور العمل های پانکو مورد علاقه ما
سینه های مرغ آبدار در فر با پوسته پانکو کاملا ترد و ترد پارمزان مرغ پخته شده در فر پخته شده است.
کوفته بوقلمون همه منظوره بوقلمون بدون چربی، خرده نان پانکو و ادویه ها تا زمانی که نرم شوند پخته می شوند تا کوفته هایی درست شوند که در سس ماکارونی یا سس ماکارونی مورد علاقه شما مناسب باشند!
گل کلم بوفالو پخته شده در فر لقمه های لطیف گل کلم در خمیر پوسته پانکو یا آرد سوخاری پانکو. اینها پخته می شوند تا کاملاً ترد شوند و در سس گاومیش خوشمزه ریخته می شوند.
ترشی ترشی شوید سرخ شده یک نوارهای کلاسیک و ترد سرخ شده از ترشی شوید در یک پوسته خرده نان پانکو سبک و ترد است.
Jalapeno Popper Dip (ویدئو) احتمالاً محبوب ترین پیش غذا در این سایت، خامه ای، پنیری با مقداری گرما، این دیپ پوپر با یک تاپینگ پانکو ترد پوسته شده است.
پانکو از چه ساخته شده است؟
آرد نان پانکو یک خرده نان به سبک ژاپنی است که از نان سفید بدون پوسته تهیه می شود.

این منجر به یک خرده نان سبک تر و هواتر می شود که چربی کمتری را جذب می کند و برای مدت بیشتری تردتر از نمونه های سنتی خود باقی می ماند.

این باعث می شود آنها برای غذاهای سرخ شده مناسب باشند، زیرا تمایل دارند روغن کمتری در هنگام سرخ کردن جذب کنند و در نتیجه غذای سبک تر و سالم تری دارند.

به جای خرده نان پانکو از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟
در حالی که پنکو و آرد سوخاری خانگی معمولی هر دو یک پوشش ترد خوب ایجاد می کنند یا به عنوان یک عامل اتصال دهنده در دستور العمل ها عمل می کنند، از نظر بافت متفاوت هستند.

در صورت نیاز می‌توانید از خرده‌های نان معمولی به جای پانکو استفاده کنید و اکثر دستور العمل‌ها هنوز هم باید به خوبی کار کنند، اما می‌تواند تغییرات جزئی در بافت داشته باشد.

اگر خرده نان یا پانکو در دست ندارید، می‌توانید از هر ترکیبی از کراکر خرد شده یا نان خشک استفاده کنید یا دستور پخت پانکو خانگی زیر را تنها در چند دقیقه درست کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *