آرد سوخاری نارنجی، که با نامهای دیگری مانند آرد سوخاری پانکو یا آرد سوخاری پرک نارنجی نوعی آرد سوخاری است که با ترکیب تخم مرغ با آرد و شیر و سپس سروخ کردن این ماده ی به دست آمده در روغن به دست می آید.این آرد سوخاری به دلیل بافت ترد و طعم دلنشین خود، به عنوان یک گزینه محبوب در تهیه غذاهای سوخاری مانند میگو و مرغ شناخته میشود.
فرآیند تولید آرد سوخاری پرک
- فرآیند تولید آرد سوخاری پرک در تمامی کارخانه جات تولیدی با پخت دوباره نان های حجیم صورت می گیرد و بهترین موادی که برای آرد سوخاری در کارخانه جات مورد استفاده قرار می گیرد نیز به شرح زیر می باشد.
. مواد مورد نظر برای آرد سوخاری پرک:
آرد
مخمر
نشاسته ذرت
عصاره مالت
مخمر
شیر خشک
گلوتن
نمک
روغن
و …
این مواردی که در بالا مشاهده شده هر کدام خواص و فواید بسیار فراوانی را به آرد می دهند؛ به طور مثال: استفاده از روغن سبب زیاد شدن حجم آرد سوخاری می شود.
در این راستا قالب های به خصوصی نیز برای آرد های سوخاری به وجود آمده که در بازار به روش طبخ نان حجیم تولید می شوند.
با این حال نان های حجیم را بعد از پخت، در کوره قرار می دهند تا رطوبت نان از بین برود و به صورت برشته یا به رنگ تیره در آیند.
بلافاصله نان هایی که خشک و رطوبت آن گرفته شده را آسیاب و الک می کنند تا یک آرد سوخاری با کیفیت بالا به دست آید و سپس در بسته بندی های متنوع و استاندارد به بازار بزرگ ایران ارائه می دهند.
به طور کلی؛ شما هم می توانید آرد سوخاری پرک را در خانه تهیه نمایید و از نانهای خشک شده و بدون رطوبت استفاده نمایید، به صورتی که آرد سوخاری به دست آمده نباید بوی نا بدهد.
لذا آرد سوخاری خوب، می تواند به درستی بوی بد مواد غذایی را بگیرد و موجب خوشبو و خوش طعم شدن آنها نیز شود.
عرضه انواع آرد سوخاری پرک
عرضه انواع آرد سوخاری پرک به صورت عمده و کیفیت تضمینی به سراسر نقاط کشور انجام پذیر می باشد. لذا این محصول با خواص و ویژگیهایی که دارد؛ سبب شده تا در بازار جهانی از پرفروشترین محصولات به حساب آید.
بنابراین، افرادی که نیازمند این محصول درجه یک و با کیفیت هستند؛ کافیست به طور مستقیم یا به صورت آنلاین با مشاوران خرید در ارتباط باشند تا کالای مورد نیاز خود را با بهترین برند موجود و حمل و نقل آسان و مطمئن سفارش و درب منزل تحویل گیرند.
بدون دیدگاه