آرد سوخاری

یک دستور غذای لذیذ، ماهی سرخ شده خرده نان یکی از ساده ترین دستور العمل های قاره ای است که می توان آن را در یک لحظه آماده کرد. این طرز تهیه میان وعده خوشمزه یک همراه عالی با تمام نوشیدنی های مورد علاقه شما است. این یک غذای ضروری برای همه کسانی است که عاشق ماهی هستند.

در اینجا، فیله های ماهی را ابتدا با آب لیموی تند، نمک و فلفل سیاه ترشی می کنند و سپس در آرد سوخاری رنگی همه منظوره، تخم مرغ و خرده نان می ریزند تا سرخ شوند. تمام مواد به کار رفته در این دستور پخت به راحتی در خانه در دسترس است. از بیرون ترد و از داخل لطیف است که آن را حتی لذیذتر می کند. یک لقمه از این غذای شگفت انگیز و مطمئناً طرفدار آن خواهید شد. می‌توانید آن را با سس گوجه‌فرنگی یا هر دیپ دلخواه در کنار مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده سرو کنید. این یک پیش غذای ایده آل برای سرو در کوکتل مهمانی بعدی شماست.

آرد سوخاری

 

مواد لازم آرد سوخاری و ماهی سرخ شده

 

5 وعده
فیله ماهی 250 گرم
4 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

نمک به میزان لازم
1 فنجان روغن نباتی
100 گرم آرد سوخاری
2 عدد تخم مرغ
فلفل سیاه به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
طرز تهیه خرده نان ماهی سرخ شده
مرحله 1 فیله های ماهی را مزه دار کنید
برای تهیه این میان وعده خوشمزه، فیله های ماهی را به شکل دلخواه برش داده و با آبلیمو بریزید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. مدتی کنار بگذارید.

 

مرحله 2 تخم مرغ ها را خوب بزنید
سپس یک کاسه بردارید و تخم مرغ ها را در آن بکوبید. یک بشقاب با آرد همه منظوره بردارید. در بشقاب دیگری آرد سوخاری نان باگت را پهن کنید.

مرحله 3 روغن را در یک تابه گرم کنید
روغن را در یک ماهیتابه عمیق روی شعله متوسط ​​گرم کنید. مطمئن شوید که به اندازه کافی گرم است.

مرحله 4 فیله های ماهی را برای سرخ کردن آماده کنید
حالا فیله های ماهی را بردارید و روی آرد همه منظوره بغلتانید و سپس در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و دوباره روی خرده نان بغلتانید.

مرحله 5 از دو طرف سرخ کنید
سپس آنها را در ماهیتابه بریزید و بپزید تا از دو طرف قهوه ای طلایی شوند.

 

مرحله 6 سرو کنید!
روغن اضافی را با استفاده از دستمال کاغذی تمیز خارج کرده و تخلیه کنید. یکباره سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *