پودر سوخاری مرینت ، جزو محصول هایی است که از نان به دست می آید و از آن پودر برای طعم دار کردن غذا و بهتر نمودن طعم و مزه ی غذا و پخت و طبخ غذا استفاده می گردد . این پودر سوخاری اغلب در غذاهای فست فودی ای از قبیل سرخ کردن انواع گوشت ها و غیره از آن استفاده می گردد .
معرفی پودر سوخاری مرینت طعم دار
آرد سوخاری یک محصولی که از نون دست میآید شما می تونید وقتی که نون های تست یا نون سوخاری شما مانده شد طوری که برای خوردن ضرری نداشت هم چنین کپک نزده بود آن را در فر قرار دهید و آن را خشک نمایید و سپس آن را خورد نمایید و سپس پودر نمایید و به عنوان آرد سوخاری استفاده نمایید .
اما چرا از آرد سوخاری استفاده میکنیم؟ آرد سوخاری عطر و طعم بهتری به غذا می بخشد و باعث می شود غذای شما لذید تر و خوش طعم تر گشته و مزه بهتری داشته باشد و هم چنین طعم غذای پخته شده را و بوی غذای پخته شده بهتر می کند طوری که بو و مزه ی غذای خام را به بوی و طعم پیچیدهتری و بهتری تبدیل می نمایند .
یکی دیگر از موارد استفاده پودر سوخاری برای غلیظ تر کردن سوپ و غذا های مایع می باشد و یکی دیگر از استفاده آن ها برای غلیظ تر کردن سس می باشد .
برای نگهداری بیشتر و طولانی تر آردسوخاری نیز یک سری نکته هایی باید مد نظر گرفته شود چرا که گاهی اوقات باعث خراب شدن آرد سوخاری زودتر از تاریخ انقضای آرد سوخاری می گردد یک ماده یک رطوبت را جذب میکند و این رطوبت جذب شده با آب واکنش داده و باعث خراب شدن آن و در نتیجه استفاده از آن آرد سوخاری باعث بیماری انسان می شود پس باید آرد سوخاری از رطوبت دور بماند تا بتواند کیفیت بهتر و زمان استفاده بیشتری داشته باشد
تولید انبوه پودر سوخاری مرینت
چنان چه شما مشتری های عزیز قصد خرید پودر سوخاری مرینت را دارا می باشید این سایت تولید کننده ی انبوه پودر سوخاری مرینت و عرضهکننده پودر سوخاری مرینت می باشد و می توانید با مراجعه به این سایت پخش پودر سوخاری محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس خریداری فرمایید . این سایت پودر سوخاری پولکی. ارد سوخاری مخصوص ناگت، شنیسل، همبرگر و فلافل و کباب و کتلت. کنتاکی. روکش. مرینت. پودر سوخاری طعم دار یا ادویه دار. آرد تمپورا پانکو. ارد سوخاری رنگی، ارد سوخاری سفید، زرد، نارنجی و قرمز و … را به شما مشتری های عزیز عرضه می دارد .
بدون دیدگاه