پودر سوخاری پفکی مارتین یا آرد سوخاری تمپورا martin با قیمت 5100 تا 6800 تومان در فروشگاه های اینترنتی به فروش می رسد.
خرید اینترنتی پودر سوخاری مارتین توسط شرکت های مختلف و یا نمایندگی پودر سوخاری مارتین با قیمت ارزان تر انجام می شود.
پودر سوخاری بسته بندی شده مارتین در بسته های پاکتی برای مصارف خانگی و یا فروش در فروشگاه ها گزینه بسیار مناسبی می باشد.
پودر سوخاری تمپورا مارتین
پودر تمپورا چیست؟
پودر سوخاری تمپورا جهت پفکی کردن میگو و یا فیله مرغ مورد مصرف قرار می گیرد. پودر سوخاری پفکی مارتین حاوی 210 گرم خمیر بنیه مخصوص تمپورا و 5 گرم ادویه تمپورا می باشد. این محصول در بسته پاکتی (جعبه ای) 215 گرمی تولید و بسته بندی می شود.
نحوه فروش اینترنتی پودر سوخاری در حجم عمده
خرید عمده این محصول از شرکت آراد فود با قیمت ارزان تر به فروش می رسد. با تماس با واحد فروش این مجموعه می توانید نسبت به دریافت لیست قیمت پودر سوخاری اقدام نمایید.
این شرکت امکان ارسال سفارشات عمده شما را به سراسر کشور فراهم آورده است. بنابراین دغدغه بسیاری از مشتریان نسبت به ارسال بار به شهرهای دیگر نیز توسط این مجموعه برطرف گشته است.
طرز استفاده از پودر سوخاری پفکی مارتین
- بسته ادویه تمپورا مارتین را به همراه یک پیمانه آب داخل یک کاسه ریخته و مخلوط نمایید.
- میگوها یا فیله های مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول ادویه تهیه شده قرار دهید و سپس داخل آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود.
- پودر خمیر تمپورا را در یک کاسه ریخته و میگو یا فیله مرغ های طعم دار شده را در این پودر بزنید تا یک لایه نازک پودر روی آنها را بپوشاند.
- به باقیمانده پودر در کاسه، یک و یک چهارم پیمانه آب اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیری با قوام بالا بدست آید.
- پس از گذشت ۲ دقیقه، میگو یا فیله ها را داخل خمیر آماده شده غوطه ور نمایید تا روی آنها با یک لایه از خمیر، کاملا پوشانده شود.
- به مدت حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ نمایید تا رنگ طلایی مطلوب بدست آید.
- میزان شعله باید طوری تنظیم شود که مغز میگو یا فیله ها کاملا پخته شود. (در تمام مدت سرخ کردن، روغن باید از جوشیدن نیفتد و به طور ملایم بجوشد.)