میگو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه دریایی میان ایرانیان بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. طبخ میگو شیوههای مختلفی دارد که یکی از آنها سرخ کردن آن توسط پودر مخصوص سوخاری میباشد. امروزه می توان این پودر خوش طعم و عالی را در برخی از مراکز معتبر ارائه و فروش پودر سوخاری میگو یافت و توسط آن بهترین و عالی ترین نوع میگو را تهیه کرده و از تمامی خواص و ارزشهای غذایی آن برخوردار شد.
راهنمای خرید پودر سوخاری برای میگو
با وجود تمامی مواهبی که در میگو وجود داشته و استفاده از آن سلامتی فراوانی را برای جسم انسان به همراه می آورد، اما برخی از افراد به سبب بوی ناخوشایندی که این غذای دریایی دارد، از مصرف آن صرفنظر میکنند. در اینجا باید به این نکته اشاره کنیم که در سراسر جهان روشهای مختلفی برای از بین بردن بوی ناخوشایند میگو وجود دارد که یکی از مهمترین آنها خرید پودر سوخاری و استفاده از آن در فرایند طبخ و سرخ کردن میگو می باشد.
علاوه بر ویژگی ذکر شده، استفاده از پودر سوخاری مرغوب و باکیفیت، به میگو حالت تردی و نرمی می دهد و آن را لذیذ و خوشمزه می نماید.
و اما در هنگام خرید این محصول باید به نکات مختلفی دقت کرده و سپس محصول مورد نظر خود را تهیه کنید. برخی از این نکات عبارتند از:
- اولین نشانه یک پودر سوخاری خوب این است که رنگ و بوی آن کاملاً طبیعی بوده و هیچگونه بو و طعم ناخوشایندی مانند کهنگی از آن استشمام نشود.
- دانه های یک پودر سوخاری باکیفیت به صورت یکسان و هم اندازه هستند. البته برخی از شرکت های تولید کننده، این محصول را در انواع مختلف دانه های ریز، متوسط و درشت تولید می کنند، اما آنچه مهم است این موضوع می باشد که تمامی ذراتی که در یک بسته وجود دارند به صورت هم اندازه و یکسان باشند.
- در هنگام خرید این محصول به تاریخ تولید و تاریخ انقضای آن توجه کرده و مطمئن شوید که پودر مورد نظر از تمامی استانداردهای لازم برخوردار باشد.
تولید کننده انواع پودر سوخاری برای میگو
امروزه با توجه به موارد استفاده فراوانی که از پودر سوخاری میگردد، برخی از شرکت ها و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، اقدام به تولید پودر سوخاری نموده و آن را برای طبخ انواع غذاها از جمله میگو در دسترس مشتریان قرار می دهند.
بسیاری از از خانمهای خانهدار و سرآشپزهای ماهری که در رستوران ها به فعالیت مشغول هستند، با استفاده از این پودر یک آشپزی آسان و لذت بخش را تجربه کرده و طعم خوشایند و دلپذیری را به غذاهای خود می بخشند.
بدون دیدگاه