پودر سوخاری پانکو معمولا از نان‌های بزرگ تهیه می‌ شود. این نان‌ها را به صورتی در برابر گرما قرار می دهند که نم آنها از بین برود
و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری پانکو  و نان سوخاری پانکو دو فراورده از یک خانواده هستند.
این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌
شود. قیمت
پودر سوخاری پانکو بسیار پایین و خوب می باشد و خرید آن برای همگان آسان می باشد. پودر سوخاری پانکو پاپریکا برندی است که امروزه سر وصدای زیادی را در سطح کشور در اورده است.

پودر سوخاری پانکو | نماینده انحصاری فروش پودر سوخاری

پخش مستقیم انواع پودر سوخاری در ایران

پخش مستقیم انواع پودر سوخاری در ایران

چیزی که پود سوخاری نارنجی را از دیگر پودر سوخاری‌ها متمایز
می‌کند، بافت آن و نوع نانی است که در آن استفاده شده است. یکی از انواع پودر سوخاری پانکو ، پودر سوخاری پانکو اسپایسی می باشد از این محصول تعریف زیادی می شود. بعضی از سایت های اینترنتی شما می توانید تجربه آشپزی خود را با دیگران در میان بگذارید و حس خوبی داشته باشید. پودر سوخاری پانکو تقریبا الان همه گیر شده است و همه این پودر سوخاری را استفاده می کنند.
برای خرید پودر سوخاری پولکی پانکو  دیگر لازم نیست به فروشگاه مختلف مراجعه کرده و دچار سردر گمی شوید. فقط کافی است سری به سایت ما بزنید. محصول مورد نظر را مشاهده و سفارش دهید.

تولیدکننده بهترین پودر سوخاری پانکو پاپریکا

تولیدکننده بهترین پودر سوخاری پانکو پاپریکا

پودر سوخاری پانکو در سه شکل
مختلف بر اساس رنگ، شکل و طعم تولید می شود
: پانکو سفید یا رنگی ساخته شده از نان بدون پوسته  – پانکو قهوه ای  ساخته شده از نان با پوسته که به سبک غربی  – پانکو چاشنی دار ساخته شده اغلب با
ادویه جات ادویه آسیایی و ادویه هایی مانند فلفل سیاه و غیره
به دلیل استفاده از مواد اولیه
مرغوب و شیوه ویژه پخت، پانکو دارای بافتی ترد و وپک می باشد و این پوکی پانکو باعث
می شود که روغن در هنگام سرخ کردن چندان به آن جذب نشود و غذای کم چرب و سالمتری تهیه
گردد و در عین حال غذایی کریسپی و کرانچی را به ارمغان می آورد.
طرز استفاده آرد تمپورا پانکو را می توانید در سایت ما ببینید.

لیست قیمت انواع پودر سوخاری

لیست قیمت انواع پودر سوخاری

پودر سوخاری پانکو را همچنین
می توان بر روی انواع سالاد یا غذاهای آبدار پاشید تا علاوه بر تزئین و  زیباتر کردن غذا ، تردی پانکو را در هنگام خوردن
، زیر دندان هایتان حس کنید
. چطور از پانکو استفاده کنیم؟ حرفه ای آشپزی کنید.  با درست سوخاری کردن
غذا به وسیله پانکو چسبندگی بهتر، افزایش حجم غذا ، بهتر کردن کیفیت بو و طعم غذا و
همچنین کاهش رطوبت غذا (غذای تردتر) در طی پخت و نگهداری غذا خواهید داشت
. فرآیند پوشش دادن غذا با پودر سوخاری پانکو به صورت
زیر می باشد
:

مرحله اول: ترکیب: آرد گندم یا
ذرت
 غذا را در ابتدا در
آرد گندم یا ذرت بغلتانید.(باعث چسبندگی و نرم تر شدن غذا می شود.) در این مرحله می
توانید ادویه و چاشنی های مورد نظرتان را نیز به آرد اضافه کنید
. کارکرد: چسبندگی بیشتر و نرم تر شدن غذا.

طرز تهیه پودر سوخاری نارنجی را نیز می توانید از تولیدکنندگان این محصول جویا شوید یا در سایت های اینترنتی مشاهده کنید.

فروش بهترین پودر سوخاری نارنجی در ایران

فروش بهترین پودر سوخاری نارنجی در ایران

آرد سوخاري پانکو توسط به
روزترين دستگاه هاي مدرن دنيا توليد مي شود؛ با يک بار پخت رنگ آرد سوخاري روشن مي
شود؛ و پس از سرخ شدن در روغن، پودر و آرد سوخاري رنگ طلائي زيبايي به خود مي گيرد؛
در عين حال به خاطر آنکه هيچگونه پوسته نان و يا سوختگي نان در اين محصول نيست، پس
از سرخ شدن در روغن، کاملا يک دست باقي خواهد ماند. بافت متخلخل و حجيم اين محصول موجب
جذب کمتر چربي مي شود و در نتيجه نسبت به نمونه هاي مشابه سالمتر است. هم شکل بودن
دانه هاي آرد سوخاري مزيت ويژه اي است که حالت ترد و پفکي يکدست و زيبايي را به غذاي
سوخاري شما مي دهد. ما در سایتمان سعی کردیم انواع پودر سوخاری را جای دهیم. پودر پانکو ایرانی را فقط فقط در سایت ما ببینید برای حمایت از تولید داخلی کشور.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!