پودر سوخاری
پنج شنبه , دی ۱۹ ۱۳۹۸
خانه / پودرسوخاری کنتاکی / پودر سوخاری کنتاکی به صورت عمده

پودر سوخاری کنتاکی به صورت عمده

پودر سوخاری کنتاکی را به صورت عمده چگونه می توان خریداری کرد؟ آیا در مورد پودر سوخاری کنتاکی اطلاعاتی در دست دارید؟ اگر قصد خرید پودر سوخاری را با کیفیت عالی دارید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

در بازار های کشور ما انواع و اقسام محصولات خوراکی به فروش گذاشته می شود که هر کدام از آن ها با توجه به ویژگی هایی که دارند در زمینه های مختلف مورد کاربری قرار می گیرند. در این جا می خواهیم به نمونه ای از این موارد یعنی پودر سوخاری اشاره کنیم.

پودر سوخاری کنتاکی

انواع پودر سوخاری

برخی افراد در مورد نان های بیاتی که در منازل ما تولید می شود به چشم مواد دور ریختی بی مصرف نگاه می کنند. در صورتی که اصلا این گونه نیست این نان ها به خصوص نان های حجیم چون باگت برای تولید محصولاتی دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. در این زمینه شرکت های تولیدی مختلفی وارد عمل می شوند که نان ها را آسیاب کرده و پودر های سوخاری را به طور عمده برای فروش آماده می کنند. پودر ها را می توان در بازار در نمونه های مختلفی جست و جو کرد که در ادامه مطلب به چند نمونه از آن ها اشاره می کنیم:

پودر سوخاری کنتاکی

پودر سوخاری کنتاکی

در میان انواع و اقسام پودر های سوخاری در بازار اشاره می کنیم به پودر سوخاری کنتاکی که در بین دیگر موارد از جمله محصولات پر فروش محسوب می شود. این محصولات را وقتی می خواهیم خریداری کنیم با نام برند های مختلفی مواجه هستیم که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند و با ادویه های خاصی تولید می شوند. پودر های سوخاری کنتاکی را می توان در قالب بسته بندی های متنوع تهیه کرد که هر کدام با قیمت مشخص شده ای به فروش گذاشته می شود. در ادامه محصولات را در قالب بسته بندی های متنوع ذکر می کنیم که به قرار زیر است:

  • پودر های سوخاری کنتاکی با بسته بندی ۲۵۰ گرمی
  • پودر های سوخاری کنتاکی با بسته بندی ۴۶۰ گرمی
  • پودر های سوخاری کنتاکی با بسته بندی ۵۰۰ گرمی
  • پودر های سوخاری کنتاکی با بسته بندی ۷۰۰ گرمی
  • پودر های سوخاری کنتاکی با بسته بندی ۸۰۰ گرمی

پودر سوخاری کنتاکی

خرید پودر سوخاری کنتاکی

پودر سوخاری کنتاکی را می توان در درجه های کیفی متفاوت خریداری کرد که این عامل بر می گردد به نوع مواد اولیه یعنی نام هایی که در تولید استفاده می شود. مشتریان زیادی در صدد خرید این محصولات بر می آیند که با استفاده از خدمات ارائه شده نیاز های خود را بر طرف می کنند. جهت تکمیل اطلاعات روش های خرید را می گوییم که به قرار زیر است:

  • خرید اینترنتی انواع پودر سوخاری
  • خرید سنتی انواع پودر سوخاری
  • خرید ویژه انواع پودر سوخاری
  • خرید مستقیم انواع پودر سوخاری

پودر سوخاری کنتاکی

محل خرید پودر سوخاری

خرید پودر سوخاری با استقبال گسترده مشتریان مواجه می باشد. به همین سبب این محصولات بیشتر به طور عمده به فروش گذاشته می شوند. مشتریانی که در صدد خرید پودر های مورد نظر بر می آیند در مکان های مختلفی برای خرید اقدام می کنند که این عوامل در قیمت ها تاثیر بسیار می گذارد. هر چه دسترسی به محصولات راحت تر باشد مسلما مشتریان بیشتری برای خرید اقدام می کنند که در این جا نام این مکان ها را ذکر می کنیم که به قرار زیر است:

  • نمایندگی پخش پودر سوخاری
  • مراکز خرید پودر سوخاری
  • فروشگاه های بین شهری
  • پخش کننده پودر سوخاری
  • عرضه کننده پودر سوخاری

پودر سوخاری به صورت عمده

با توجه به وجود مشتریان زیاد برای پودر های سوخاری بیشتر شاهد فروش عمده این محصولات در بازار ها هستیم. زیرا خریداران زیادی به دنبال خرید این محصولات هستند که اغلب به خرید عمده محصولات می پردازند.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
شرکت آراد فود
مدیر فروش: سیده فرشته حبیب اله پور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129576424
پست الکترونیکی: Info@aradfood.ir

مطلب پیشنهادی

فروش انواع پودر سوخاری مرغ کنتاکی | لیست قیمت آن

خرید پودر سوخاری کنتاکیایا مرغ سوخاری همان مرغ کنتاکی است؟ دلیل برند شدن و تعداد شعبات متعدد kfc چیست؟ گفتنی است پودر سوخاری که برای مرغ کنتاکی تولید می شود شامل ادویه یازده گانه به همراه سبزیجات می باشد که ترکیب این ادویه ها در پودر سوخاری معمولی وجود ندارد. از دیگر تفاوتهای این دو نوع محصول نحوه پخت و مراحل پخت می باشد که در مرغ kfc مدت زمان بیشتری جهت پخت صرف می شود و دلیلی بر خوشمزه تر شدن مرغ های کنتاکی شده است. پودر سوخاری مرغ کنتاکی در هر فروشگاهی یافت نمی شود و به دلیل وارداتی بودن این محصول نیاز است تا از نمایندگیهای مربوط به پودر سوخاری کنتاکی به صورت اینترنتی یا حضوری خرید عمده خود را انجام دهید.پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک برون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فراورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شوداگر این نان خشک شده را به صورت آرد درآوریم، آرد سوخاری به دست می‌آید. در واقع، نان برشتی چنانچه به فروش نروند، به دلیل بیات شدن دیگر به شکل نان قابلیت مصرف نبوده و اگر دچار فساد نشده باشند دوباره به کارخانه بازمی‌گردند و مجدداً در فر قرار می‌گیرند تا به صورت خشک شده درآیند. این فرایند دربارهٔ نان‌هایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ می‌دهد. پس از این مرحله، آنها را آسیاب و به شکل آرد سوخاری بسته‌بندی و روانه بازار می‌کنند.برای آماده‌سازی آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرایند پخت قرار می‌گیرد و تهیه آن به‌طور مستقیم از آرد معمولی امکان‌پذیر نیست.فرایندی که در آن سطح مواد غذایی با زبره، عموماً زبره نان، پوشانده می‌شود زبره‌پوشانی نامیده می‌شود.پانکو نوعی آرد سوخاری استفاده شده در آشپزی ژاپنی است که برای سرخ کردن غذاهایی مثل تونکاتسو استفاده می‌شود. پانکو از نان‌های پخته‌شده با گذر جریان برق از خمیر تهیه می‌شود تا لبه‌ای به دو نان تشکیل نشود.

کانال تلگرام ما