پودر سوخاری خوشمزه و غنی به راحتی درست می شود و ارزش تلاش را دارد. آنها را در قهوه، چای یا حتی شکلات داغ برای یک صبحانه سریع یا میان وعده بعد از ظهر بنوشید.
درست کردن خوشمزه و غنی بسیار آسان و امکان پذیر می باشد و ارزش تلاش را دارد. چراکه می توانید را در قهوه، چای یا حتی شکلات داغ برای یک صبحانه سریع یا میان وعده بعد از ظهر بنوشید. درحال حاضر خورشید شروع به گرم شدن کرده است. سوخاری خانگی خود را در فنجان قهوه خود فرو می برید و به آن اجازه می دهید قبل از لقمه خوردن، طعم خوبی را جذب کند. شما برای روز آماده هستید تا روز خود را پر انرژی شروع کنید.
نحوه تهیه پودر سوخاری
سوخاری و آرد سوخاری خانگی یک بیسکویت سفت دوبار پخته است که می توان آن را از نان، کیک یا خمیرهای نوع نان سریع تهیه کرد. هنگامی که خمیر نان، کیک یا سوخاری پخته شد، آنها را جدا میکنند (برای درست کردن سوخاریهای کلفت) یا برش میدهند و دوباره میپزند تا تمام رطوبت آن از بین برود. انواع سوخاری ها را می توان در سراسر جهان یافت. سوخارهای دوغ مخصوصاً در آفریقای جنوبی به عنوان نسخه زودبازده سوخاری های سنتی که با استفاده از خمیر ترش یا مخمر برای ور آمدن نان شیرین شده درست می شدند، منشا گرفته است.
پودر سوخاری پانکو
سوخاری دوغ یک غذای محبوب صبحانه و میان وعده است. سوخاری ها در سراسر کشور فروخته می شوند، از سوخاری های تجاری (معروف ترین آنها سوخاری اوما است) تا به سبک خانگی تر در مغازه ها در سراسر کشور سوخاری آفریقای جنوبی سوخاری آفریقای جنوبی از دهه 1690 وجود داشته است. خشک کردن نان و تهیه سوخار روشی برای حفظ نان با حذف رطوبت باقی مانده بود. سوخاری ها در اصل نان دوپخت بودند. هنوز دستور العمل هایی وجود دارد که به آن پخت و خشک کردن خمیر نان خریداری شده از فروشگاه می گویند. با گذشت زمان، انواع زیادی از سوخاری پدیدار شد. برخی با مخمر، برخی با خمیر ترش و برخی دیگر با جوش شیرین و بیکینگ پودر درست می شوند. آنها با سطوح مختلفی از شکر برای شیرینی درست می شوند، برخی از آنها با آجیل، دانه ها و میوه ها پر می شوند. شاید معروف ترین انواع سوخاری، سوخاری پودر جوجه سوخاری دوغ یا بسکویت کارینگملک باشد.
بدون دیدگاه