آرد سوخاری فلافل محصولی است که به مواد فلافل در جهت تهیه آن به کار می رود که جهت تهیه عمده این محصول با قیمت ارزان و کیفیت مناسب می توانید به نمایندگی های فروش این محصول در داخل کشور مراجعه کنید.
نحوه تولید آردسوخاری
همانطور که میدانید این آردها از نان های حجیم یا باگت، نان تست یا نان همبرگر و موادی از این قبیل تهیه می شود.
قبل از هر چیز ابتدا این نان ها را میپزند تا رطوبت خود را از دست داده و خشک شوند و حالت تردی و برشته ای پیدا کنند البته روند پخت نباید طولانی باشد به حدی که رنگ آن کرم روبه قهوه ای برود کافی است.
سپس این نان ها بر حسب کاربرد و نوع مصرف و همچنین نیاز بازار در دو مدل درشت (به صورت پودری) و ریز (به صورت آردی) آسیاب و الک شده و به دو صورت فله و بسته بندی، بسته بندی می شوند.
همچنین لازم به ذکر است بر حسب نیاز مشتری و شناخت از بازار پسندی، برخی طعم ها جهت مزه دار کردن به خصوص به پودرهای سوخاری اضافه می شود.
آردهای سوخاری طعم دار از ترکیب آردهای سوخاری ساده یا نرمال تشکیل شده اند که ترکیب ادویه ای آنها بر حسب نوع استفاده در غذاهای متنوع متفاوت است.
در ادامه جهت تغییر رنگ در این نوع آردها و همچنین تردی بیشتر مجددا حرارت داده می شوند.
در مرحله آخر این اردها بسته بندی شده و جهت فروش به نمایندگی ها که خرید و فروش را به صورت عمده انجام می دهند ارسال می شوند.
همچنین برای خرید جزئی این محصولات و خرید بهترین پودر سوخاری برای مرغ می توانید به فروشگاهای مواد غذایی مراجعه نمایید.
آرد سوخاری مخصوص فلافل چیست؟
از این پودر در جهت انسجام و همچنین خوشمزگی بیشتر در جهت تهیه فلافل بهره می گیرند.
این محصول را هم میتوان به صورت پودری در سایز درشت و یا آردی در ترکیب با این غذا به کار برد.
این محصول به صورت عمده در رنگ بندی ها و وزن های مختلف در کیسه های ۱۰ کیلوگرمی، ۲۰ کیلوگرمی و ۲۵ کیلوگرمی با برندهای معروف و با کیفیت تولید می شوند.
ارد سوخاری فلافل شامل چه ترکیباتی است؟
این آرد معمولا تشکیل شده از مواد زیر است:
- آرد نخود
- پودر سیب زمینی
- نمک
- فلفل
- پودر کاری
- پودر سیر
و مواد دیگر که پس از مخلوط شدن با خمیر فلافل آن را به شکل توپکی در روغن بسیار زیاد ماهیتابه سرخ می نماییم.
نکته:
جهت سرخ شدن بهتر فلافل دمای حرارت ۱۸۰ درجه دمای مناسبی است ضمنا بهتر است پس از سرخ شدن آن را با چنگال از ماهیتابه درآورده سپس بر روی دستمال کاغذی تمیز گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود.
مواد تشکیل دهنده فلافل
فلافل یکی از غذاهای محبوب در کشور ما است به خصوص مناطق جنوبی و خوزستان طرفداران بیشماری دارد و بهترین و خوشمزه ترین فلافل ها توسط مردم خونگرم این خطه از ایران تهیه می شود.
مواد تشکیل دهنده فلافل شامل موارد زیر است:
- سیر و پیاز رنده شده
- نمک و فلفل و زرچوبه
- ادویه کاری
- آرد نخودچی (دلخواهی است).
- جعفری و گشنیزخرد شده
- پودر زیره و تخم گشنیز
- نخود پوس دار و لوبیا چشم بلبلی
نکات زیر را در تهیه فلافل رعایت کنید
- همانگونه که میدانید یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده فلافل نخود است از این رو به سبب از بین رفتن نفخ آن بهتر است قبل از مصرف به مدت یک شب خیسانده شود همچنین خیساندن سبب نرم شدن آن می شود و میتوانید آن را براحتی چرخ کنید.
- بهترین ادویه جهت تهیه فلافل جهت طعم دار کردن آن نعنا و زیره است.
- دقت داشته باشید وقتی میخواهید نخود را چرخ کنید بیش از اندازه چرخ نشود زیرا سبب از بین رفتن بافت نخود شده و هنگام سرخ کردن از هم می پاشد.
- اضافه کردن مقداری آویشن به نخود خیسانده شده در از بین بردن نفخ نخود تاثیر بسزایی دارد.