امروزه از آرد سوخاری اکثرا در سرخ کردن مخلوط های گوشتی استفاده شده تا نرمی و یا تردی به آن ببخشد، بسته به نوع آرد سوخاری آن مثلا از پودر سوخاری پولکی برای ترد کردن مرغ و ماهی و کوفته های گوشتی استفاده میشود. افراد دیگری از این پودر سوخاری در تهیه سالاد ها استفاده میکنند به […]
کنتاکی ها و غذا های سوخاری شده جزء محبوب ترین و پر طرفدارترین غذاهای دنیا می باشند با سوخاری کردن غذا ما یک طعم جادویی و شگفت انگیز را در آن به وجود می آوریم، اما سوال اصلی که ممکن است بسیاری از افراد آن را داشته باشند این است که تفاوت آرد سوخاری خارجی با پودر […]
امروزه غذا های سوخاری شده جزء محبوب ترین و پر طرفدارترین غذاهای دنیا می باشند با سوخاری کردن غذا ما یک طعم جادویی و شگفت انگیز را در آن به وجود می آوریم، اما سوال اصلی که ممکن است بسیاری از افراد آن را داشته باشند این است که تفاوت آرد سوخاری تایلندی با پودر سوخاری در […]
پودر سوخاری برای آماده نمودن فلافل، شنیسل، کباب، ناگت و غیره مصرف می شود که در طعمهای متفاوت مانند پودر سوخاری تند یا همان اسپاگیتی، پودر سوخاری با طعم سبزیجات و با طعم سیر، پیاز، فلفل و ادویه و غیره تولید می شود که در کیفیت غذا بسیار تاثیر دارد. اما در زمان انتخاب طعمها […]
امروزه برای بدست آوردن طعم و مزه خاص، آشپزها از مواد زیادی استفاده می کنند که یکی از این راه ها استفاده از آرد سوخاری تایلندی چینی است، البته آرد سوخاریهای دیگر جاها هم طعم خوبی دارند که در ادامه در مورد آنها بحث می کنیم. آرد سوخاری از تکه های نان تهیه می شود […]
خرده های نان باقیمانده تکه تکه شده نان خشک است. آنها در تعدادی از ظروف گنجانده می شوند و یکی از رایج ترین روش های استفاده از خرده نان هنگام تهیه مرغ سرخ شده یا کاسرول است. هدف مقاله زیر این است که شما را راهنمایی کند که کجا می توانید خرده نان را در […]
ما همیشه در تلاش هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که اطلاعات مربوط به پودر سوخاری که می فروشیم همیشه تا حد امکان دقیق هستند. با این حال، از آنجایی که محصولات به طور منظم بهبود می یابند، اطلاعات محصول، مواد تشکیل دهنده، راهنمای تغذیه و توصیه های غذایی یا آلرژی ممکن است گاهی تغییر کند. […]
100 گرم خرده نان، خشک، رنده شده، چاشنی شده حاوی 68.49 گرم کربوهیدرات، 4.9 گرم فیبر، 14.13 گرم پروتئین، 1336 میلی گرم سدیم و 6.35 گرم آب است. خرده نان، خشک، رنده شده، چاشنی شده دارای 1 میلی گرم کلسترول و 5.48 گرم چربی است. 100 گرم خرده نان، خشک، رنده شده، چاشنی شده […]
آرد سوخاری از نان کامل گرفته می شود. از نظر فنی، نانهای باقیمانده به صورت خردههای درشت ریز آسیاب میشوند که شاید برای پوشاندن کتلتها و خردههای خرد شده قبل از سرخ کردن استفاده شود. رنگ آن معمولاً قهوهای روشن یا صورتی روشن است و اگر از خشکشدهها تهیه شود، بافتی ریز و شنی دارد. […]