آرد سوخاری

همانطور که اغلب متوجه شده ایم، گاهی اوقات این تغییرات کوچک هستند که بزرگترین تفاوت را ایجاد می کنند. آرد سوخاری یکی از آن تغییراتی است که زندگی را تغییر می دهد و به راحتی انجام می شود. بزرگترین چیزی که از شما می خواهد صبر است. به سادگی آرد خود را در دمای 250 درجه فارنهایت برشته کنید. در فر به مدت 6 ساعت، هر از گاهی هم بزنید، متوجه خواهید شد که تمام محصولات پخته شده شما تغییر می کند.

این آرد و پودر سوخاری پانکو پاپریکا طعمی فوق العاده غنی و کاراملی دارد که شبیه کره قهوه ای است. به طرز شگفت انگیزی خوشمزه است. اگرچه ساختار مشابه آرد خام را ارائه نمی دهد، بنابراین شما می خواهید از آن به نسبت 50% AP معمولی استفاده کنید. مگر اینکه چیزی لطیف و کوتاه درست کنید، مانند بیسکویت یا نان کوتاه. سپس با خیال راحت به گراز کامل بروید. وقتی نتایج را چشید، تعجب خواهید کرد که چرا زودتر به آن فکر نکردیم.

ماندگاری آرد سوخاری چقدر است؟

من آن را دیشب پختم و از آن برای گرد و غبار بریدن تکه های میوه برای دستوری که امروز درست می کنم استفاده کردم. آیا استفاده از روز بعد همچنان بی خطر است یا مزیت پخت آرد از بین رفته است و باید در زمان برشته شدن از آن استفاده کرد؟ من هیچ کجا نمی توانم مدت زمان ماندگاری آرد سوخاری را پیدا کنم.
برشته کردن اساساً همه باکتری‌ها/قارچ‌هایی را که ممکن است در آرد تازه وجود داشته باشند از بین می‌برد، بنابراین برای مدتی بی‌خطر خواهد بود (به احتمال زیاد درست تا زمانی که آرد اصلی بوده است).

با این حال، یک تفاوت عمده بین آرد تازه برشته شده و آرد برشته شده دیروز وجود دارد. آب برشته شده تازه تقریباً صفر است، در حالی که چیزی که چند وقت پیش برشته کرده اید مقداری رطوبت هوا را جذب می کند. هوا معمولاً 60-40 درصد مرطوب است و آرد بوداده مقداری از آن را جذب می کند.

فرض کنید آرد تازه برشته شده و آرد سوخاری پولکی کاملاً خشک است، در حالی که آرد دیروز 5-10 درصد وزنی آب دارد و سایر مواد را بر اساس آن تنظیم کنید.

آشپزخانه مارسین گفت:
برشته کردن اساساً همه باکتری‌ها/قارچ‌هایی را که ممکن است در آرد تازه وجود داشته باشند از بین می‌برد، بنابراین برای مدتی بی‌خطر خواهد بود (به احتمال زیاد درست تا زمانی که آرد اصلی بوده است).

با این حال، یک تفاوت عمده بین آرد تازه برشته شده و آرد برشته شده دیروز وجود دارد. آب برشته شده تازه تقریباً صفر است، در حالی که چیزی که چند وقت پیش برشته کرده اید مقداری رطوبت هوا را جذب می کند. هوا معمولاً 60-40 درصد مرطوب است و آرد بوداده مقداری از آن را جذب می کند.

فرض کنید آرد تازه برشته شده کاملاً خشک است، در حالی که آرد دیروز 5-10 درصد وزنی آب دارد و سایر مواد را بر اساس آن تنظیم کنید.

ممنون از پاسخ شما من واقعاً از آن قدردانی می کنم و همچنان از تکه های میوه روکش شده استفاده خواهم کرد.

من فقط نگران بودم که دوباره خام باشد. LOL من بیشتر و بیشتر مشغول پخت و پز هستم و بنابراین این ممکن است یک سوال احمقانه باشد. روز خوبی داشته باشی!

شما باید یک نام کاربری برای سایت انتخاب کنید که فقط چند لحظه طول می کشد. پس از آن، شما می توانید سوال خود را ارسال کنید و اعضای ما به شما کمک خواهند کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *