چرا با توجه به طعم های مختلف پودرهای سوخاری همچنان پودر سوخاری فلفلی یا اسپایسی از فروش بالایی برخوردار است؟
از انجایی که طعم تند فلفل باب مزاج خیلی از افراد است و به غذا طعم متفاوتی می دهد بیشتر رستورانها و فست فودها بدون استثناء در منوهای خود انواع غذاهای سوخاری فلفلی را جای داده اند و به نسبت سایر طعم ها از سفارش بالایی برخوردار می باشند.
از این رو اعطای نمایندگی سبب دسترس پذیری بیشتر و بهتر مشتریان می باشد و همچنین باعث صرفه جویی در هزینه و وقت مشتریان نیز می شود که در طی چند سال اخیر اعطای نمایندگیها در سایر محصولات نیز رونق یافته است.
امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!