مرغ های سوخاری کنتاکی به دلیل ترد و خوشمزه بودن یکی از غذاهای پرطرفدار بین جوانان می باشد که از فروش خوبی در رستورانها و فست فودها برخوردار است.
دستورهای مختلفی جهت طبخ مرغ سوخاری کنتاکی وجود دارد که به روش های گوناگون و با ترکیب ادویه های مختلفی بر اساس ذائقه افراد تهیه می شود.
یکی از روشهای پخت مرغ کنتاکی به این صورت است:
۱.که ابتدا تکه های مرغ را با پیاز و نمک نیم پز کنید.
۲. سپس تکه های مرغ را در ارد سفید غلتانده و بعد به تخم مرغ آغشته نمایید.
۳. مرحله بعد پوشاندن تکه های مرغ با ارد سوخاری کنتاکی می باشد و بعد از این مرحله در روغن داغ سرخ کنید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!