مردم ما در تنوع و طبخ غذا هنرمند هستند، ترخینه نیز یک محصول پر مصرف بین هموطنان است که اگر با آرد سوخاری درست شود، دلچسب تر خواهد بود. خرید بدون واسطه آن به خوشمزگی غذای شما خواهد افزود.
ترخینه و روش تهیه آن
ترخینه غذایی است تهیه شده از دوغ و حالت آبکی دارد. بلغور گندم و یا جو را داخل دوغ های ترش محلی خیس می کنند و بعد از مدت زمان ده روز ماده ای که به دست می آید ترخینه نام دارد.
گاهی ممکن است ترخینه را داخل دوغ ریخته و چندین ساعت روی حرارت پخت کنند.
حاصل این پخت ماده ای خمیر مانند است که به صورت گلوله های توپی کوچک در می آورند و با انواع سبزی های معطر همچون شنبلیله و پونه مخلوط می کنند سپس در زیر نور آفتاب یا تنورهایی که مخصوص حرارت دادن است، خشک می کنند.
استان های استفاده کننده ترخینه
ترخینه در همه استان های کشور طرفدار دارد و از آنجایی که مزاج ایرانی ها به ترشی میل دارد، مردم سرتاسر ایران از این غذای خوشمزه و دلبر نوش جان می کنند. اما یک سری استان ها بیشترین مصرف ترخینه را دارند. مانند:
- کرمانشاه
- همدان
- ایلام
- لرستان
یک روش دیگر تهیه ترخینه، پختن بلغور در دوغ است، بعد از گذشتن چند ساعت، از خمیر به دست آمده، تکه های توپی کوچکی درست می کنند و به آن شنبلیله و پونه می افرایند.
سپس به کمک نور خورشید یا تنور های خاص، به آن حرارت می دهند و ترخینه آماده می شود.
انواع ترخینه
- ترخینه مایع
- ترخین جامد
آش ترخینه
تصور کنید در فصل های سرد سال، غذاهای گرم مانند آش و انواع سوپ چقدر می تواند دلچسب باشد. حتما شما آش های زیادی را امتحان می کنید. گاهی دلتان مزه ای متفاوت می طلبد و به این فکر می کنید چه چیز به غذا آش و سوپ اضافه کنید.
این پیشنهاد جالب و خواستنی را بپذیرید که افزودن ترخینه به غذاهای شما، آن را خوشمزه و پر از خاصیت خواهد کرد. پس در اولین فرصت آشی با طعم ترخینه را امتحان کنید.
اگر کمی به غذای شامل ترخینه، سبزی های معطر، حبوبات و پیاز اضافه کنید، می توانید مزه واقعی از آش یا سوپ را بچشید.
خاصیت ترخینه
همیشه نیاز نیست هنگام سرماخوردگی به جعبه قرص های شیمیایی مراجعه کنید گاهی با ساده ترین و مقوی ترین چیزهای طبیعی می توان احوال را بهبود بخشید.
ترخینه این غذای پر خاصیت که در مناطق غربی کشور بسیار مصرف کننده دارد، مثل یک آتنی اکسیدان قوی جهت بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کاربرد دارد.
آرد سوخاری ترخینه
حتما تاکنون آردهای سوخاری مختلفی را برای سرخ کردن غذاهایتان امتحان کرده اید.شاید از طعم همه آنها رضایت نداشته اید.
اما این بار به شما آرد سوخاری ترخینه را پیشنهاد می دهیم، این آرد با خاصیت آتنی باکتریالی قوی، خوش طعم و با کیفیت فراوان برای خوشمزه کردن غذاهایی چون میگو، ماهی، مرغ، شنیتسل، همبرگر و… استفاده می شود.
خرید و فروش آرد سوخاری ترخینه
مشتریان می توانند آرد دسوخاری ترخینه را در بسته بندی های مختلف از شرکت های برند آنلاین خریداری کنند.این بسته ها با حجم های زیر با قیمت کاملا مناسب به فروش می رسد:
- ۲۰۰ گرمی
- ۲۵۰ گرمی
- ۳۰۰ گرمی
خرید بدون واسطه آرد سوخاری ترخینه
خریداران آرد سوخاری ترخینه، می توانند این آرد پر طرفدار را در بسته بندی های متنوع، بدون هیچ واسطه ای مستقیما از شرکت های صنایع غذایی مربوطه، دریافت کنند.
آرد سوخاری ترخینه، با گارانتی ضمانت و سلامتی محصول، با ارزان ترین قیمت از طریق شرکت های پخش کننده پودر های سوخاری، قابل خرید است.