پودر سوخاری پانکو نارنجی

پودر سوخاری پانکو چیست؟

پانکو نوعی از پودر سوخاری به صورت پرک شده می باشد که معمولاً در آشپزی آسیایی به ویژه در کشور ژاپن استفاده می شود، هرچند امروزه در آشپزی غربی نیز به محبوبیت زیادی دست یافته است. آنچه که پانکو را از سایر انواع پودر سوخاری متمایز می کند، بافت خاص و نوع نانی است که برای تولید آن به کار رفته است.

پانکو، پودر سوخاری ژاپنی، به معنای تکه های کوچک نان است. این محصول با استفاده از پیشرفته ترین دستگاه ها و فناوری های روز دنیا تولید می شود و به طور خاص بدون سوختگی یا تکه های سوخته نان به دست می آید. در فرآیند تولید آرد سوخاری پانکو، نان ها در مرحله اول با دقت بالا پخته شده و رنگ آرد سوخاری به طور طبیعی روشن می شود. پس از سرخ شدن در روغن، این پودر سوخاری رنگ طلایی زیبایی به خود می گیرد.

از آنجا که پانکو هیچگونه پوسته نان یا نان سوخته ندارد، پس از سرخ شدن، پودر سوخاری به طور یکنواخت و یک دست باقی می ماند.

بافت حجیم و سبک پانکو موجب می شود تا این پودر سوخاری جذب کمتری از روغن داشته باشد و در نتیجه سالم تر از انواع مشابه باشد. دانه های یکدست پانکو به غذای سوخاری شما حالت ترد و پفکی می بخشد و ظاهری زیبا و لذیذ ایجاد می کند.

پودر سوخاری پانکو نارنجی

پودر سوخاری پانکو نارنجی

پودر سوخاری پانکو نارنجی از نظر طعم با نوع سفید آن تفاوتی ندارد و همانند پودر سفید می توان آن را برای انواع غذاهای سوخاری استفاده کرد. تنها تفاوت این دو نوع پودر در رنگ آن ها است که رنگ نارنجی پودر پانکو به دلیل وجود پاپریکا در ترکیب آن است.

این نوع پودر سوخاری به دلیل رنگ طلایی زیبایی که به غذا می دهد، به ویژه برای تزئین و اشتهابرانگیزی بیشتر در انواع غذاهای سوخاری مناسب است و ظاهر جذابی ایجاد می کند. علاوه بر این، پودر سوخاری پانکو نارنجی با بافت سبکتر و تردتری که دارد، روغن کمتری جذب می کند و نتیجه نهایی غذا کمتر چرب خواهد بود.

این ویژگی ها باعث می شود تا پودر سوخاری پانکو نارنجی به گزینه ای عالی برای تهیه غذاهای سوخاری با طعم و رنگ جذاب تبدیل شود. از این پودر می توان برای انواع دسرها، مرغ سوخاری، میگو و حتی سبزیجات سوخاری استفاده کرد تا تجربه ای لذت بخش و متفاوت از طعم سوخاری به ارمغان آورد.

استفاده پودر سوخاری پانکو نارنجی

پودر سوخاری پانکو گزینه ای عالی برای سرخ کردن انواع غذاهایی همچون مرغ، ماهی، میگو، سیب زمینی، توپک های سوخاری، پیاز و قارچ است. این پودر با طعم خوشایندی که دارد، به ویژه در مهمانی ها، جشن ها و دورهمی های خانوادگی و دوستانه بسیار محبوب است. استفاده از آن باعث می شود غذاهای سرخ شده طعم و لذت بیشتری پیدا کرده و تجربه ای خوشمزه و متفاوت به مهمان ها هدیه دهد.

پودر سوخاری اسپایسی دارای طعمی تند است که شدت تندی آن به اندازه ای است که می توان به راحتی از آن برای انواع غذاها استفاده کرد. این پودر با طعم خاص خود، گزینه ای عالی برای علاقه مندان به غذاهای تند به شمار می آید. برای استفاده از پودر سوخاری اسپایسی، ابتدا روغن را به دمای مطلوب برسانید، سپس قطعات مرغ، ماهی یا هر نوع غذای دیگری را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طعم و تردی بی نظیر آن به بهترین شکل ممکن نمایان شود.

خرید پودر سوخاری پانکو نارنجی

قیمت خرید پودر سوخاری پانکو نارنجی

به روز ترین قیمت خرید پودر سوخاری پانکو نارنجی از مجموعه آراد فود به شرح زیر می باشد:

حجم خرید قیمت (تومان)
200 گرم 27,000
1 کارتن (48 عدد) 1,296,000

جهت ثبت سفارش و یا هماهنگی و سوالات خرید، می توانید با راه های ارتباطی مجموعه ما با ما تماس بگیرید و در خصوص خرید بهترین پودر های سوخاری پانکو نارنجی با ما صحبت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *