آرد سوخاری همبرگر یکی از انواع آرد های موحود در بازار است که به صورت صنعتی تولید می شود. خانم های خانه دار می توانند آن را به راحتی در منزل درست کنند. آرد سوخاری در صنعت از طریق ماده اولیه نان های حجیم مانند:نان باگت خشک، نان تست خشک، نان جو، نان غله، خمیر داخل نان(نان های ساندویچ)تهیه می شود. برای تهیه آرد نان را باید حرارت دهیم تا رطوبت خود رااز دست بدهد وخشک شود سپس آن را آسیاب می کنیم و برای غذاهای که آرد سوخاری لازم است استفاده کنیم ازجمله برای درست کردن همبرگرهای خانگی مورد استفاده قرار میگیرد.
آشنایی با سایت فروش انواع آرد سوخاری
امروزه سایت های زیادی در زمینه فروش آرد سوخاری در سطح اینترنت گسترش پیدا کرده است و این سایت ها آماده خدمات رسانی به هموطنان خود هستند. این سایت ها از آنجا که محصولات را به صورت عمده و بدون واسطه خریداری می کنند اجناس را با قیمت پایین تر به فروش می رسانند. شما می توانید از طریق سایت آرد سوخاری را با بسته های دلخواه و مورد نیاز خود خریداری کنید و بعد از گذشت مدت زمانی درب منزل خود تحویل بگیرید. آرد سوخاری همبرگر از نظر دانه به دوقسمت تقسیم می شوند:1:دانه درشت 2:دانه ریز یا همان پودر یا آرد آن هستند. که به جز همبرگر در غذاهای دیگر هم استفاده می شوند. اما در پخت و پز همبرگر از نوع دانه ریز آن استفاده می شود.
پودر سوخاری از نان های حجیم شده تولید می شود این نان ها در برابر گرما قرار می گیرند که نمناکی آنها ازبین می رود تا به صورت خشک کاملا خشک در آید.
آرد های سوخاری زیادی در بازار موجود است ولی لزوما تمام آنها با کیفیت نیستند باید در هنگام خرید توجه زیادی کنیم ومحصولی با کیفیت بهداشتی را خریداری کنیم.
مزایای آرد سوخاری همبرگر
آرد سوخاری همبرگر دارای ارزش بالایی است که عبارتنداز:ویتامینA، کلسیم، ویتامین ب۶، منیزیم، ویتامین c, آهن ، ویتامین ب۱۲، قند، فیبر خام حداکثر ۱٪ ، پتاسیم، سدیم، کلسترول، کالری، پروتئین، کربوهیدرات، چربی های اشباع نشده و چربی های اشباع شده ، خاکستر حداکثر ۳٪، رطوبت حداکثر ۷٪،پروتئین حداکثر ۹٪ در آرد سوخاری همبرگر موجود هستند.
آرد سوخاری همبرگر به عنوان یک پر کننده مخلوط همبرگر مورد استفاده قرار میگیرد که ضمن ارزان تر بودن محصول، کالایی با قابلیت جذب آب بالا تولید می شود. آرد سوخاری همبرگر به علت جذب بالای آب باعث تردی همبرگر می شود وآن را خوشمزه تر می کند.
آرد سوخاری موجود در همبرگر در مرحله پخت آن باعث انجام واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی شده اما کاربرد زیاد آن در تولید همبرگر باعث خشک شدن بیش از اندازه همبرگر خواهد شد.