عرضه انواع پودرسوخاری ماهی دودی | لیست قیمت آن
آنچه در این مقاله می خوانید...
فروش بهترین پودرهای سوخاریلیست قیمت عمده پودرهای سوخاری مرغوبتولیدکننده بزرگترین بازار فروش پودر سوخاریطرز تهییه پودر سوخاری ماهی مجلسی
پودر سوخاری برای ماهی
انواعی از پوردهای سوخاری ماهی دودی توسط شرکت های گوناگونی در داخل و خارج از ایران تهیه و تولید می شوند که به صورت عمده در بازارها عرضه می شوند.
پودر سوخاری ماهی دودی ترکیبی از ادویه های گوناگون که توسط شرکت های معتبر مانند تردک ساخته شده اند انواع متنوعی از این پودرها در بسته بندی های شکیل و زیبا که بر روی اکثر بسته های آن شکل ماهی هک شده و سایزهای گوناگونی دارند به صورت عمده در فروشگاه های مواد غذایی قرار گرفته اند و با قیمت های مقطوعی به مشتریان عرضه می شوند. در ساخت این پودر ادویه جات خوش طعم به کار برده شده است که طعم آن بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.
فروش بهترین پودرهای سوخاری
تهیه ماهی با پودر سوخاری
طرز تهیه ماهی سوخاری
ماهی از جمله مواد خوراکی بسیار مفیدی است که حاوی امگا 3 ، آهن ، ویتامین های گروه ب و… می باشد .
مواد لازم ماهی سوخاری:
ماهی فیله شده
آرد گندم ، تخم مرغ ، آرد سوخاری ، سویا سس ، آبلیمو ، سرکه ، زردچوبه ، روغن
چگونه ماهی سوخاری درست کنم
ماهی را با آبلیمو ، زردچوبه ، سویا سس و سرکه خوب مزه دار کنید به مدت 15 تا 20 دقیقه . سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است .
ماهی را در آرد سفید گندم آغشته کنید تا وقتی ماهی در تخم مرغ زده می شود تخم مرغ به ماهی بچسبد . در ضمن با آغشته کردن ماهی در آرد گندم مواد مزه دار شده از ماهی خارج نمی شود.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید . فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید . در آرد سوخاری بزنید .
ماهی را در روغن سرخ کنید .
ماهی های سرخ شده را می توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود. این ماهی سوخاری خوشمزه برای مهمانی ها به شما پیشنهاد می شود.
یادتان باشد که هر ماهی ای برای سوخاری کردن به کار نبرید . ماهی ها تنوع زیادی دارند برخی برای تنوری کردن ، برخی برای کبابی کردن ، برخی حتی برای تهیه خورش و بعضی دیگر برای سوخاری کردن مناسب هستند که ماهی سوخاری قزل آلا از این گروه می باشد .
بنابراین فیله ماهی هایی مانند حلوای سیاه ، ماهی شیر و هامور برای این منظور بسیار مناسب هستند.
برای از بین بردن بوی زهم ماهی استفاده از دو چاشنی را به شما توصیه می کنم که البته جزو ارکان تهیه غذاهای دریایی هم محسوب می شوند ؛ سرکه و آب لیموی تازه
لیست قیمت عمده پودرهای سوخاری مرغوب
قیمت انواع آرد سوخاری
پودر سوخاری گرانوله سفید 250 گرمی آمون 9200
پودر سوخاری گرانوله نارنجی 250 گرمی آمون 9200
پودر سوخاری 85 گرمی آماده لذیذ 3500
پودر سوخاری 200 گرمی برتر 8000
آرد سوخاری 350 گرمی برتر 5000
آرد سیب زمینی 200 گرمی گلها 7650
آرد سوخاری با چاشنی 200 گرمی ستاره 4900
آرد سوخاری 200 گرمی ستاره 3700
پودر سوخاری 1 کیلویی پانکو 36500
پودر سوخاری 200 گرمی پانکو 9850
پودر سوخاری اسپایسی 300 گرمی هاتی کارا 5800
پودر سوخاری ساده 300 گرمی هاتی کارا 5800
پودر سوخاری 300 گرمی پنگوئن 7200
تولیدکننده بزرگترین بازار فروش پودر سوخاری
فروش پودر سوخاری” class=”img-responsive aligncenter”>برندهای زیادی با قیمت ها و نامهای مختلف در بازار محصولات خود را به فروش می رسانند که یکی از این برندها پودر سوخاری ماهی طعم دار می باشد که با قیمت مناسب محصولات خود را به فروش می رساند . و با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب به بازار فروش می رسانند.
شرکت صنایع غذایی “طعام صنعت البرز” مستقر در شهرک صنعتی سپهر نظر آباد شرکتی با هدف پیشرو بودن در تولید صنایع غذایی کشورمان است .
این شرکت از پیشگامان تولید آرد سوخاری مورد نیاز صنایع گوشتی کشور است که این پیشگامی منجر به تولید مرغوب ترین آرد سوخاری با بهترین کیفیت با برند “پانیک” شده است .
طرز تهییه پودر سوخاری ماهی مجلسی
طرز تهیه ماهی سرخ شده
ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک و زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ می کنیم . بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوان سرخ می کنیم بعد گشنیز و جعفری خورد کرده و بعد به سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد آب نارنج یا اب لیموی تازهخ رو اضافه می کنیم و ماهی های سرخ شده را به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز را کم می کنیم تا بوی لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه و بعد از یک ربع ماهی با طعم چاشنی خوشمزه آماده است.
مقدار آب لیمو یا نارنج بستگی به ذائقه شمادارد در ظرفتون رو باید بزارید تا آبلیمو بخار بشه و عطرش تو همه غذا بپیچه
ماهی سوخاری مجلسی
ماهی ها را تیکه کرده و شسته و توی یک ظرف در داار می ریزیم
روی ماهی پیاز خورد می کنیم و روش سرکه سفید یا آبلیمو می ریزیم
بعد نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز ، یک ادویه کاری ، یکم پودر رزماری بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز می کنیم و روی گوشت ماهی می مالیم
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزیم و درب ظرف را می بندیم
توی یه ظرف آرد سوخاری ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیا ، پودر گشنیز ، پودر سیر ، یکم پودر رزماری و خیلی کم آویشن را با هم مخلوط می کنیم و ماهی را داخل پودر می غلطانیم و توی روغن روی حرارت کم سرخش می کنیم