طعم غذا همیشه برای هر فردی حائز اهمیت است. انواع آرد های سوخاری می تواند غذا را خوش طعم کنند. تولید کنندگان آرد با عرضه انواع آرد سوخاری ناگت، غذایی خوش طعم به شما هدیه می دهند.
کاربرد آرد در زندگی روزمره
لذت پختن انواع غذاها، خصوصا کیک و شیرینی، بر کسی پوشیده نیست و تقریبا همه سنین به آن علاقه دارند، اما این مهم است که چه چیز به قوام کیک ها و شیرینی های مختلف کمک میکند.
هنگامی که برنج، گندم، جو، نخود و باقلا را آسیاب می کنند و به صورت نرم در می آید، آرد تولید می شود.
این ماده نرم را می توان از غلات و انواع نشاسته ها به دست آورد. آرد مهمترین بخش از مواد غذایی به شمار می آید.
بهتر است بدانید پایه و بنیان آرد، نشاسته( هیدرات کربن) است. اردها به دلیل خواص بی شمار، پر طرفدار است.
آرد ها تنوع بسیاری دارند و دلیل اصلی تفاوت آنها مقدار گلوتن موجود در آرد می باشد که باعث کش آمدن و حالت دادن به آرد می شود.
این ماده سفید و نرم که در خانه ها، رستوران ها، فست فوت ها و… وجود دارد، به روش های متفاوتی تولید می شود.
آرد
هنگامی که برنج، گندم، جو، نخود و باقلا را آسیاب می کنند و به صورت نرم در می آید، آرد تولید می شود.
این ماده نرم را می توان از غلات و انواع نشاسته ها به دست آورد. آرد مهمترین بخش از مواد غذایی به شمار می آید.
تولید آرد
- بوجاری اولیه گندم
- بوجاری ثانویه
- نم زدن
- خرد کردن
- الک
- کیسه گیری
آرد سوخاری
هرگاه نان های حجیم را حرارت دهند و رطوبت یا نم را از آن جدا کنند و خشک و برشته نمایند، آرد سوخاری تولید می شود.
آرد یا نان سوخاری فراورده های یکسانی هستند. اگر به هر دلیلی نان سوخاری به فروش نرسد، آن را به کارخانه برگردانده و طی فرایندی خشک و به آرد سوخاری تبدیل می کنند.
سپس آن را در بسته بندی های شکیل و متنوع روانه بازار می کنند.
ناگفته نماند، باید نان سوخاری، در دو مرحله پخت شود تا آرد سوخاری تشکیل شود و فقط با آرد معمولی نمی توان آن را تولید کرد.
ناگت
ناگت از سینه مرغ تهیه می شود، سینه مرغ را چرخ می کنند و در آرد سوخاری غلط می دهند و سپس در روغن های گیاهی یا نارگیل سرخ می کنند و غذای لذیذی تهیه می شود.
آرد سوخاری ناگت
رستوران های بزرگ دنیا، رستوران های زنجیره ای،شهر، محلی، غذاهای خانگی و … از آرد سوخاری برای تهیه یک ناگت خوشمزه، استفاده می کنند.
آرد سوخاری ناگت از معروف ترین و محبوب ترین سوخاری دها بین مردم است که به عنوان وعده اصلی غذایی استفاده می شود.
اکثرا با اضافه کردن کمی پودر سیر، فلفل سیاه و ادویه های دیگر به باگت، طعم آرد سوخاری ناگت را چند برابر دلچسب می کنند.
این غذای خوش طعم، مورد پسند همه سنین خصوصا بچه های کوچکی است که در خوردن غذا لجبازی می کنند .
انواع آرد سوخاری مورد استفاده ناگت
انواع آرد سوخاری ناگت با توجه به نوع الک کردن یا آسیاب آرد، متفاوت است. در شکل های گوناگون مانند موارد زیر وجود دارد:
- پودر
- دانه درشت
- ادویه دار
لازم به ذکر است در تهیه سوخاری باگت از نوع پودری آن بیشتر، استفاده می شود.
عرضه انواع ارد سوراخی ناگت
انواع آرد سوخاری ناگت، در طعم های متنوع، با مرغوبیت و قیمت کاملا مناسب، به صورت های مختلف عرضه می شود .
برند های معروف توانسته اند با تولید آرد های سوخاری ناگتی درجه یک، اعتماد مشتریان را از خرید یک سوخاری عالی و خوش طعم، جلب کنند.
شرکت های عرضه ارد سوخاری ناگت
شرکت های تولید آرد سوخاری ناگت، این آرد را به صورت های زیر عرضه داشته اند:
- فلفلی
- ساده
- سبزیجاتی
این مژده به افرادی که کمی در انتخاب غذا سخت گیر هستند داده می شود که با وجود انواع آرد سوخاری ناگت، دیگر نگران طعم غذای خود نباشند.