آرد سوخاری مخصوص کباب از بهترین و با کیفیت ترین محصولات می باشد که به صورت کاملا ارگانیک و طبیعی تهیه می شود و طعمی عالی و عطری فوق العاده دارد و خواص بسیار زیادی نیز برای بدن دارد. عمده فروشی آرد سوخاری مخصوص کباب با کیفیت بالا مرغوب ترین و تازه‌ ترین آردها را با ارائه ضمانت به صورت مستقیم با حذف تمامی دلالان و رابط های بازاری در سراسر کشور عرضه می کند.

عمده فروشی آرد سوخاری مخصوص کباب با کیفیت بالا

به چه دلیل از آرد سوخاری استفاده می کنیم؟

به چه دلیل از آرد سوخاری استفاده می کنیم؟

آرد از نیاز های مهم و حیاتی است که جهت تهیه نان که از مهم ترین ماده غذایی به شمار می‌آید مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل انواع و اقسام متعددی است که هر نوع میخواد و ویژگی‌های منحصر به فرد دارد.

یکی از بهترین انواع این محصول آرد سوخاری است که جایگاه ویژه ای در آشپزی ایرانی دارد و در پخت بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

این نوع آرد از مواد اولیه مرغوب توسط افراد حرفه ای با استفاده از دستگاه های مخصوص و پیشرفته تولید می شود و هیچ گونه مواد افزودنی، موادشیمیایی در ترکیب این وجود ندارد.

آرد سوخاری بسیار خوب و بیاد ماندنی دارد و هیچ گونه طعم بد و زننده ای در آن احساس نمی ‌شود این محصولات را بوی خوبی دارد و دارای بافتی نرم و لطیف می باشد که هیچ گونه نا خالصی و املاحی در ترکیب این محصول وجود ندارد آرد سوخاری ارزش غذایی بالایی برخوردار است زیرا ترکیبات مفید و با ارزشی را در خود جای داده و خواص بسیاری نیز برای بدن دارد و در دسته سالم ترین آرد ها قرار دارد.

معمولاً از آرد سوخاری برای خوش طعم شدن، ترد شدن و خوشمزه شدن استفاده قرار می گیرد این ها آرد ها سرشار از ویتامین و مواد مغذی مورد نیاز بدن است و در طبخ و پختن سیاری از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.

تولید آرد سوخاری مخصوص کباب با کیفیت بالا

تولید آرد سوخاری مخصوص کباب با کیفیت بالا

تولید آرد سوخاری مخصوص کباب با کیفیت بالا معمولاً از نان های حجیم مانند باگت، نان همبرگر، نان تست، نان سفید انجام می ‌شود آردی که در تهیه این نان ها استفاده می شود تقریبا بیشتر آن ها آرد گندم می باشند این نان ها معمولاً بعد از پخت مجددا حرارت داده می ‌شود تا کاملاً خشک و برشته شوند و آماده شود برای آسیاب شدن اندازه یا سایز آرد سوخاری بستگی به نوع الک کردن و کاربرد آن دارد. آرد سوخاری با کیفیت و استاندارد آردی است که در اثر حرارت به رنگ قهوه ای روشن در باشد و از هیچ گونه رنگ صنعتی استفاده نشود. تولید آرد سوخاری به روش های صنعتی و سنتی با دستگاه های مدرن و پیشرفته انجام می ‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *