فلافل جزو برترین غذاهای فست فودی است که در هر رستورانی و فست فودی ها پخته می شود و از پودر سوخاری فلافل برای تهیه این غذا استفاده می شود، زیرا باعث متفاوت شدن طعم فلافل می شود و بسیار خوشمزه است.

فروشنده پودر سوخاری فلافل

مواد اولیه تشکیل دهنده پودر سوخاری

مواد اولیه تشکیل دهنده پودر سوخاری

پودر سوخاری از انواع نان باگت های حجیم بدست می آید و مواد اولیه پودر سوخاری ۱: اول از نان های حجیم دار یا نان تست کناره آن استفاده کرد زیرا طعم بهتری دارد.۲: اگر از نان باگت استفاده می کنید اول داخل آن را کامل خالی کنید و داخل سینی فر یا توستر قرار دهید و با دمای لازم پخت شوند و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است ولی هر فر و توستر باهم متفاوت هستند.

۳: نان ها نباید رنگ آن ها تغییر کند باید هنگامی که به آن دست می زنید سفت باشند تا به راحتی به آرد تبدیل شوند. و می توان با انواع ادویه ها و سبزیجات آن را طعم دار کرد. پودر سوخاری باعث متفاوت شدن طعم فلافل می شود و به همین دلیل است که از این محصول بسیار استفاده می شود،  پودر سوخاری را هم می توان ذرات درشت و هم ذرات ریز درست کرد و از آن استفاده کرد.

مواد تشکیل دهنده پودر سوخاری کاملا راحت است و حتی در خانه می توان برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار داد چرا که مدت زمان آماده کردن این پودر وقت کمتری نیاز دارد و همان طور سریع آماده می شود و برای کودکان نیز عالی است مخصوصا برای عصرانه که مهمان دارید این غذا راحت ترین پخت غذا است. چرا که مواد اصلی آن نخود خیس خورده است و با داشتن این مواد کار را برای تهیه غذا راحت کرده است.

ارائه کننده پودر سوخاری فلافل

ارائه کننده پودر سوخاری فلافل در شهر های جنوبی به دلیل معروف بودن فروش بیشتری دارد و امروزه فلافل در همه شهر ها با تکنیک خاص خود تهیه و به فروش می رسد، ارائه کننده پودر سوخاری در تهران و جنوب به دیگر شهر ها توزیع می شود، زیرا علاوه بر استفاده در مخلوط غذای فلافل در دیگر غذا ها نیز استفاده می شود.

پودر سوخاری جزو مهمترین مواد برای پخت فلافل است و حتما باید از این آرد استفاده شود تا یک فلافل خوشمزه با طعم متفاوت بری خانواده و مهمانی ها درست کنید، با خیساندن نخود، و سیب زمینی و پیاز متوسط همراه انواع ادویه جات آن را چرخ کرده و با استفاده از قالب مورد نظر آن را بپزید و سپس نوش جان کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *