همانطور که می دانید اردهای سوخاری برخلاف دیگر آردها به صورت مستقیم از گندم تهیه نمی شوند و ابتدا باید نان به روش صنعتی پخته شود و طی دو مرحله حرارت به صورت برشته در اید و اسیاب شود.
اردهای سوخاری کنتاکی یا kfc از تولیدات خارج از کشور که به صورت وارداتی وارد بازار می شوند جهت تهیه مرغ های سوخاری در رستورانها بسیار مورد استفاده قرار میگیرند.
اردهای سوخاری کنتاکی در بسته های نایلونی ضخیم در وزن های نیم کیلویی و یک کیلویی در طعم های ساده یا نرمال و تند یا اسپایسی به فروش می رسند.
اردهای سوخاری کنتاکی جهت فروش به نمایندگیهای پخشی که در سراسر کشور وجود دارند ارسال می شوند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!