آردهای سوخاری از جمله مواد غذایی هستند که برای ترد کردن غذاها از آن استفاده می شود. آردهای سوخاری انواع مختلفی دارند که با توجه به تفاوتشان برای غذاهای مختلف استفاده میشوند.
آرد سوخاری مخصوص ناگت، ازجمله نمونه هایی می باشد که به صورت عمده و خرده به فروش می رسد. بیشتر مصرف کنندگان این محصول رستورانها و فست فودها می باشند که به صورت عمده این محصول را خریداری می کنند.
ویژگی های آرد سوخاری مخصوص ناگت
تمامی آردهای سوخاری برای مصارف گوناگونی استفاده می شوند که علاوه بر لذت بخش تر کردن غذاها و همچنین طعم دادن به آن ها ویژگی های منحصر به فردی دارند.
آرد سوخاری مخصوص ناگت، معمولاً دارای دانه های درشت تری می باشد، چراکه علاوه بر این که ناگت را ترد تر میکند، میتواند با طعم های مختلفی که دارد مزه گوناگونی را به ناگت ببخشد.
برای ناگت ها به هیچ عنوان از آردهای سوخاری ریز استفاده نمی کنند، چرا که موجب می شود این غذا حالت چسبنده و خمیری پیدا کرده و مصرف کننده را از خوردن منع میکند.
فروش آرد سوخاری ناگت می بایست دارای ویژگی های مختلفی باشد که عبارتند از:
۱: این آرد سوخاری می بایست دارای کیفیت بسیار بالایی باشد که در هنگام سرخ کردن روغن کمتری را به خود جذب کند. در این صورت می تواند مانع از افزایش چربی خون گشته و همچنین کلسترول خون را افزایش نمی دهد.
۲: از دیگر ویژگیهای این محصول میتوان به این موضوع اشاره کرد که به دلیل این که این محصول دارای طعم های متفاوتی است،می تواند طعم و بوی بد مرغ را از او گرفته و طعم لذت بخشی را به آن ببخشد.
۳: در هنگام خرید این محصول باید به بسته بندی این آرد سوخاری دقت کرد، چراکه عواملی مانند: تاریخ انقضا و تولید و مواد اولیه ای که در تولید آن به کار رفته است، بر روی آن درج شده می باشد؛ که می توان با مطالعه آن اقدام به خرید کرد.
- ۴: همچنین روش بسته بندی محصول، باید به گونه ای باشد که هیچ گونه رطوبتی به داخل آن راه پیدا نکند، چرا که این محصول به سرعت نم گرفته و خاصیت خود را از دست میدهد.
تولیدی بزرگ پودر سوخاری مخصوص ناگت
تولیدی ها و کمپانی های زیادی در زمینه تولید پودر سوخاری ناگت فعالیت دارند؛ که با توجه به ارائه انواع مختلفی از این محصول توانسته اند، رضایت مصرف کنندگان را به خود جلب کنند. این تولیدی ها همواره می بایست سعی داشته باشند که کیفیت روزافزون محصولات اولویت آن ها باشد و علاوه بر آن، قیمتی که برای این محصول در نظر گرفته اند، متناسب با ویژگی ها و کیفیت آن باشد.
تولیدی ها می توانند با افزایش کیفیت این محصول را برای صادرات نیز به کشورهای همسایه آماده کنند.
بدون دیدگاه