در فروش مستقیم آرد سوخاری زرد واسطه گران و دلالان حذف شده اند به همین دلیل با قیمت درب کارخانه محصول در اختیار مشتریان قرار داده می شود.
آرد سوخاری زرد یکی از چاشنی های پرمصرف می باشد و در تهیه آن علاوه بر نان های حجیم از زرد چوبه هم استفاده شده است به همین دلیل رنگ زردی دارد.
کاربردهای آرد سوخاری زرد چیست؟
کاربرد های آرد سوخاری زرد شامل گزینه های زیر می شوند:
- برای سرخ کردن ماهی، میگو و مرغ استفاده می شود.
- برای پخت شامی، کوفته و کتلت کاربرد دارد.
آرد سوخاری یا همان پودر سوخاری به وسیله نان های حجیم تهیه می شود و برای این منظور کافی است نان های خشک شده که فاقد کپک زدگی می باشند را حرارت دهید و سپس آن ها را آسیاب و تبدیل به آرد سوخاری کنید و برای خوش طعم کردن آن می توانید از ادویه جات مانند زردچوبه استفاده نمایید به همین دلیل به آن آرد سوخاری زردچوبه می گویند.
برای تهیه غذاهای مانند مرغ کنتاکی باید حتما از پودر سوخاری استفاده شود تا بتوان آن را خوش طعم کرد علاوه بر این در هنگام سرخ کردن مواد گوشتی می توان از این ماده غذایی استفاده کرد تا تردد شوند و همین باعث شده فروش آرد سوخاری افزایش یابد.
علاوه بر نان های خشک شده شما می توانید خمیر دور نان ها را جدا کنید و آن ها را خشک نمایید سپس خمیر های خشک شده را حرارت دهید تا رطوبت آن ها گرفته شود سپس آن ها را آسیاب کنید.
برای از بین بردن بوی بد ماهی می توانید کمی از آرد سوخاری را روی آن بپاشید علاوه بر این می توانید در تهیه انواع غذا ها به جای آرد نخودچی از این محصول استفاده نمایید به کار گیری نان های خشک شده برای تهیه آرد سوخاری می تواند بسیار مقرون به صرفه باشد.
مرجع خرید آرد سوخاری زرد درجه یک
مرجع خرید آرد سوخاری زرد درجه یک با صداقت تمام تلاش می کند محصولی مرغوب را به بازار تزریق کند تا بتواند به سلامتی خریداران کمک فراوانی کند چون این محصول غذایی است و بهداشتی و سالم بودن آن بسیار مهم و حیاتی می باشد.
در هنگام خرید توجه بفرمایید که آرد سوخاری زرد باید بوی کپک زدگی و ” نا ” ندهد این ماده غذایی چون فاقد از رطوبت می باشد به هیچ عنوان فاسد نمی شود مگر این که فروشنده آن را در جای رطوبت دار نگاهداری کرده باشد.
در هنگام خرید توجه کنید که نانی که برای تهیه پودر سوخاری استفاده شده است باید فاقد از کپک زدگی باشد و بوی ” نا ” ندهد.
بدون دیدگاه