نان های باگت یا تست خشک شده را درشت پودر کنید پودر سیر، نمک، زردچوبه، پودر آویشن، ارگانوی خشک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده به آن اضافه و مخلوط کنید. از این پودر می توانید برای تهیه انواع ماهی، مرغ، قارچ، کتلت و… استفاده کنید.
پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.
در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.
امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!