پودرهای سوخاری پانکو چگونه تولید می شوند؟
پودرسوخاری پانکو پودری به سبک ژاپنی می باشد که به صورت متفاوت تولید می شود. پودرسوخاری پانکو بر خلاف سایر پودرهای سوخاری تحت حرارت غیرمستقیم و بوسیله فرهای برقی تهیه و تولید می شوند که اثری از سوختگی در این مدل از پودرها وجود ندارد.
همچنین همانطور که مستحضر هستید پودرهای سوخاری پلنکو جهت پوشش دهی کامل و یکدست به صورت پرک یا دانه درشت تولید می شوند که این امر موجب استقبال بی نظیر مشتریان از پودرسوخاری پانکو شده است.
پودرسوخاری پانکو در چندین طعم با بسته بندیهای گوناگون و اوزان مختلف تولید و به فروش می رسند که با توجه به موارد بیان شده دارای قیمتهای مختلفی می باشند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!