مراکز عرضه مستقیم انواع آرد سوخاری
آنچه در این مقاله می خوانید...
آرد سوخاری چگونه تولید میشود؟انواع مختلف آردهای سوخارینشانههای تشخیص آردسوخاری مرغوبمصرف آرد سوخاری مضر است؟عرضه مستقیم انواع آرد سوخاریعوامل موثر در قیمتگذاری آرد سوخاری
مراکز عرضه مستقیم انواع آرد سوخاری، این محصول را با بهترین و نازلترین قیمت در اختیار خریداران قرار میدهند. آیا مراحل تولید این محصول را میشناسید؟ در ادامه مطالب مفیدی در این مورد به شما ارائه میکنیم.
آرد سوخاری چگونه تولید میشود؟
شاید بسیاری از شما این خاطره را در ذهن داشته باشید که بزرگترها در نگهداشتن خمیرهای وسط نان، بسیار حساس بودند و از آن برای تهیه آردسوخاری خانگی استفاده میکردند.
امروزه نیز باوجود برندهای متنوع و انواع مختلفی از این محصول که از سوی تولیدکنندگان در بازار ارائه میشود، بسیاری از خانوادهها، آردسوخاری موردنیازشان را به صورت خانگی تهیه میکنند و آن را طبق ذائقهشان مزهدار مینمایند.
بطور کلی در تهیه آردسوخاری صنعتی سه مرحله طی میشود که در ادامه به بیان آنها میپردازیم:
- قراردادن نانهای حجیم در برابر گرما برای از بین بردن رطوبت موجود در نان
- حرارت دادن مجدد برای خشک و برشته کردن نان
- خرد و آسیاب نمودن نان و تبدیل کردن آن به آرد یا پودر سوخاری
سایز خردشدن در مرحله آخر باتوجه به نوع نیاز مصرف کنندگان، مشخص میشود و در بستهبندیهای متنوع راهی بازارهای عرضه میگردد.
انواع مختلف آردهای سوخاری
انواع آردسوخاری را میتوان به عنوان پرمصرفترین چاشنیها در سالهای اخیر معرفی نمود.
این محصول علاوه بر مزهدار کردن انواع غذاهای گوشتی و دریایی، در سوخاری نمودن قارچ و پیاز نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین بسیاری از خانمهای خانهدار از این محصول در تهیه کوکو، کتلت و شامی نیز استفاده میکنند.
آردهای سوخاری موجود در بازار باتوجه به نوع آسیاب نمودن آنها، نوع الک کردن و مصرف آرد در انواع متنوع پودر، نوع دانه درشت و ادویه دار در بازار به فروش میرسند.
نشانههای تشخیص آردسوخاری مرغوب
بطورکلی میتوان گفت که نشانههای خاصی در تشخیص مرغوبیت این محصول وجود ندارد مگر اینکه طعم و بوی نامطلوبی داشته باشد.
محصول مرغوب و باکیفیت نباید بوی کهنگی بدهد و از نظر ظاهری باید دانهبندی یکسان و یکنواختی داشته باشد.
اگر در تهیه این محصول از نان کپک زده استفاده شود، فساد و خرابی آن بالا میرو و علاوه برآن، طعم مطلوبی ندارد.
مصرف آرد سوخاری مضر است؟
مصرف غذاهای سرخ کردنی و فست فودها در سالهای اخیر بسیار افزایش یافته و آردهای سوخاری پایه ثابت طبخ اینگونه غذاها هستند.
از دیدگاه پزشکان و متخصصان تغذیه، دلایل محکمی برای رد مصرف این محصول وجود ندارد ولی از آنجا که این محصول در تهیه غذاهای سرخ کردنی مورد استفاده قرار میگیرد و مصرف این غذاها مورد تایید پزشکان نیست، میتوان در مصرف بیش از حد این محصول هشدار داد.
عرضه مستقیم انواع آرد سوخاری
اگر بتوانید محصول موردنظرتان را به صورت مستقیم از تولیدکنندگان خریداری نمایید، بهترین و بصرفهترین قیمت را از سوی آنها دریافت میکنید که این امر برای شما بسیار سودآور است.
عرضه مستقیم این محصول علاوه بر تولیدکنندگان و کارخانجات تولیدی، از سوی نمایندگیهای معتبر نیز انجام میشود.
این شیوه خرید برای خریدارن عمده که میزان بالایی از سفارشات را دارند، بسیار مناسب و مقرون بصرفه است.
عوامل موثر در قیمتگذاری آرد سوخاری
بحث کیفیت محصول در کاهش یا افزایش قیمت آن بسیار موثر است و میتوان گفت هرچه محصول باکیفیت تر باشد، طبیعتا قیمت بالاتری از سوی تولیدکنندگان برای آن در نظر گرفته میشود.
دلیل این امر را میتوان استفاده از مواد اولیه مرغوب در تهیه این محصول دانست که از سوی مصرفکنندگان بسیار موردتوجه است.
نوع بستهبندی و وزن بسته نیز در تعیین قیمت بسیار موثر است.
شیوه خرید انواع آردهای سوخاری را نیز میتوان به عنوان دلایل مهم در کاهش قیمت دانست.
در خریدهای مستقیم و بیواسطه، با حذف دلالان، قیمتهای بسیار مناسبی در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.
نمایندگیها و سایتهای معتبر از جمله مراکز عرضه مستقیم این محصول میباشند.