پودر سوخاری پانکو پودری ژاپنی می باشد به معنای تکه نان کوچک که به روش غیرمستقیم و بوسیله فرهای برقی حرارت داده می شود و هیچگونه اثری از سوختگی نان در آن وجود ندارد.
پودر سوخاری پانکو به صورت دانه درشت یا پرک تهیه می شود که جهت پوشش دهی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
به دلیل استقبال مشتریان از پودر سوخاری پانکو نمایندگیهایی در کشور بوجود آمده است که امکان دسترسی مشتریان و خریدی راحتتر را فراهم اورده است.
پودر سوخاری تند پانکو ترکیبی از پودر سوخاری نرمال پانکو به علاوه فلفل بیشتر است که مورد علاقه افرادی که طعم تند غذا را می پسندند بسیار پرطرفدار خواهد بود.
امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!