آراد فود
دوشنبه , اردیبهشت ۱۵ ۱۳۹۹
خانه / پودر سوخاری / نمایندگی فروش پودر سوخاری مرغ فله | لیست قیمت آن

نمایندگی فروش پودر سوخاری مرغ فله | لیست قیمت آن

بحث در رابطه با فروش پودر سوخاری عمده ای می باشد. به طور خلاصه در این باره می توان گفت که تولید کننده گان و عرضه کننده گان این محصول باید تمام سعی خود را به کار گیرند که یک محصول سالم که ضمانت کننده ی سلامتی افراد باشد را در بازار عرضه کنند. چون پخش بصورت عمده ای است و پای سلامتی افراد زیادی در میان است. 

نمایندگی فروش پودر سوخاری مرغ فله | لیست قیمت آن

تولیدکننده پودر سوخاری در تهران

تولیدکننده پودر سوخاری در تهراناگر قصد شروع یک تجارت پرفروش و پرسود در ایران یا تهران را دارید شما می توانید تولیدکننده پودر سوخاری در تهران یا دیگر نقاط ایران شوید. برای این کار باید با صرف مقداری وقت تحقیقات جدی و کاربردی در این زمینه انجام دهید، و زمانی که اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کردید شروع به تولید و فروش عمده پودر سوخاری، ابتدا بصورت جزئی و سپس به صورت کلی کنید. تولید کننده حتی میتواند پخش و فروش پودر سوخاری عمده ای را در نه تنها در داخل کشور داشته باشد بلکه می تواند محصول خود را به خارج از کشور نیز بصورت عمده ای نیز صادر کند. 

بهترین برند پودر سوخاری ایرانی و خارجی

آرادسوخاری یکی از موادی است که هنگام سرخ کردن مواد غذایی به ویژه اگر شکل و ظاهر غذا مهم باشد، استفاده می شود. در کشور ما هم این محصول به دوصورت موجوداست یکی ازآنها آرد سوخاری دانه درشت است که برای سوخاری کرد انواع مرغ و ماهی به مصرف عموم می رسد. نوع دیگر آرد سوخاری به صورت دانه های ریز است که مانند آرد گندم و ادویه برای سرخ کردن انواع مرغ و ماهی و میگو به مصرف عموم می رسد. مسِئله ی ریز و درشت بودن آرد سوخاری  به الک کردن این آرد و  نیاز مشتری طبق مصرفی که میخواد از این آرد کند، بستگی دارد همچنین کیفیت و مرغوب بودن آرد سوخاری ربطی به ریز و یا درشت بودن این آرد ندارد.

شیوه ی تهیه ی آراد سوخاری به این صورت است که ابتدا از آرد گندم معمولی تهیه می شود طی چندین مرحله آراد گندم پخته شده تخمیر می شود.

 آنگاه مقداری الک شده و یا تبدیل به نان های تست و ساندویچی شده و در آخر طی مراحلی کاملا بهداشتی به آرد سوخاری تبدیل می شود‌.

آرد سوخاری را اکثر درتهیه انواع گوشت های سفید برای ترد کردن و مزه دادن به این نوع گوشت ها استفاده می کنند که این آرد نقش به سزایی در طعم خوب این گوشت ها دارد.

معمولا این نوع آرد درغذای سرخ کردنی استفاده می شود و علت استفاده آن ترد شدن و لذیذ شدن غذاست.

در غذاهای چون مرغ آرد سوخاری درشت بیشتر کاربرد دارد ولی در غذاهایی چون فیله مرغ میگو و ماهی نوع پودر آن بیشتر استفاده میشود.

بهترین برند آرد سوخاری درایران بستگی به نوع آرد گندم، مراحل آماده کردن این آرد از جمله حرارت دادن و رعایت نکات بهداشتی در حین آماده کردن دارد، این نکات مسائلی هستند که از مصرف کنندگان این نوع آرد پوشیده نمی ماند، بنابراین شخص باید حین خرید مراقب باشد جنس بی کیفیت نخرد. البته در بازار انواع پودر سوخاری ایرانی موجود است که دارای کیفیت لازم می باشند و آنها به صورت کاملا بهداشتی تهیه شده اند که پیشنهاد ما به شما این است که پودر سوخاری ایرانی را تهیه و استفاده بفرمائید.

می خواهیم در رابطه با شرایط نگهداری پودر سوخاری که بسیار مهم و حیاتی است صحبت کنیم. همان طور که می دانید اصولا نگهداری موادغذایی ارتباط مستقیم با میزان رطوبت آن دارد. چون یکی از شرایط رشد میکروارگانیسم ها در موادغذایی وجود رطوبت در آن است و هرچه میزان آن کمتر باشد، رشد این عوامل در آن پایین تر خواهد بود. پس رطوبت نقش زیادی در رشد باکتری ها و میکروب ها دارد. در مورد آرد سوخاری نیز به دلیل اینکه میزان رطوبت بسیار پایین است، در صورتی که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم، مشکل چندانی به وجود نخواهد آمد و می توان آرد سوخاری را تا مدت طولانی ذخیره کرد. البته در این مورد باید به نکاتی مثل اکسیدشدن روغن موجود در این محصول نیز اشاره کرد. اطلاع از نشانه های فساد آرد سوخاری چیست نیز مهم است و فرد با دانستن این مساله از مصرف آرد فاسد خودداری خواهد کرد. 

در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی «نا» موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد. به گفته ی  متخصصان مواد غذایی یکی از معایب سوخاری کردن استفاده از روغن زیاد برای طبخ است؛ بنابراین مصرف این قبیل غذاها به همین دلیل و بدون در نظر گرفتن سایر معایب باعث چاقی می‌شود اما مشکل مهم‌تر این است که در اثر حرارت زیادی که به روغن و مواد غذایی غوطه‌ور در آن داده می‌شود، ترکیب‌های ناسالمی به وجود می‌آید که پس از ورود به دستگاه گوارش به راحتی جذب بدن می‌شوند. یکی از این ترکیب‌های ناسالم، آکریلامید است. آکریلامید یک ماده سرطان‌زاست که هنگام سوختن، برشته شدن زیاد یا پختن با حرارت بالای مواد قندی و کربوهیدراتی مثل غلات، سیب زمینی، نان و … ایجاد می‌شود. حتی ورود میزان کم آکریلامید به بدن هم می‌تواند خطرناک باشد. نان یکی از مواد کربوهیدراته‌ای است که حرارت دادن زیاد آن باعث سوختگی قسمت‌هایی از آن می‌شود و این ماده خطرناک و سرطان‌زا (آکریلامید) را ایجاد می‌کند.

بنابراین به هیچ وجه نباید قسمت‌های سوخته یا بسیار قهوه ای نان‌ها را مصرف کرد. اگرچه نان‌ها در اثر برشته شدن معمولا طعم و ظاهر بهتری پیدا می‌کنند ولی میزان زیادی آکریلامید وارد بدن می‌کنند. مثال بارز این قبیل نان‌ها هم ته دیگ است که متاسفانه طرفداران زیادی دارد اما به دلیلی که ذکر شد بسیار مضر است. بنابراین برای حفظ سلامتی خود تا می توانید روغن کم بریزید و با شعله کم و ملایم سرخ کنید.

مواد تشکیل دهنده پودر سوخاری چیست؟

مواد تشکیل دهنده پودر سوخاری چیست؟پودر سوخاری نوعی پودر مخصوص سرخ کردن مواد غذایی به ویژه مواد گوشتی است که معمولاً در آشپزی آسیایی استفاده می شود، هرچند امروزه در آشپزی غربی هم در دامنه وسیعی عمومی شده است. چیزی که آن را از دیگر پودر های سوخاری‌ متمایز می‌کند، بافت آن و نوع نانی است که در آن استفاده شده است. برای آماده کردن این نان باید مراحلی را طی کرد و نکاتی را، اعم از نکات بهداشتی و نکات پختن رعایت کرد تا نتیجه ی مطلوبی به دست آید. رعایت کردن این نکات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چون مساله ی سلامت غذایی مصرف کنندگان در میان است بنابراین خیلی مهم است در حین آماده کردن این محصول نکات رعایت شود تا محصولی سالم به دست مصرف کننده برسد. از طرفی این مساله ای است که در فروش رفتن محصول و پیدا کردن مشتری تاثیر بسیاری دارد. 

مراحل تهیه ی آرد سوخاری در حالت کلی به این صورت است که پودر سوخاری یا آرد سوخاری معمولاً از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ها به شکلی ملایم و البته طولانی در برابر گرما قرار می‌گیرند که نم آنها از بین برود و به صورت خشک بیرون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری دو فراورده از یک خانواده هستند. این نان در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را به طور کامل از دست می‌دهد و به صورت خشک، قهوه‌ای و برشته می‌شود. بنابراین می بینید که تهیه ی این آرد فرمول پیچیده ای ندارد، به طوری که حتی می توان به راحتی در منزل هم آن را تهیه و استفاده کرد. درست است که آرد سوخاری معمولا برای سرخ کردن مرغ، ماهی و میگو استفاده می شود اما خانم های باسلیقه ی ایرانی از این آرد در تهیه ی غذاهای دیگری هم مانند کوفته، کتلت، شامی و حتی هنگام سرخ کردن سیب زمینی استفاده می کنند.  اگر قصد داشته باشید این آرد را در منزل تهیه کنید برای این کار می توانید از نان های باگت خشک شده در منزل استفاده کنید تا هزینه های شما هم کاهش یابد یا اینکه می توانید خمیر وسط نان های حجیم را در بیاورید و بصورت بهداشتی خشک کنید و از این طریق آرد سوخاری مورد نیاز آشپزی خود را فراهم کنید. همچنین اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشت‌تر باشد و بتوانید از آن برای سرخ کردن مواد گوشتی استفاده کنید، می‌توانید به جای آسیاب کردن نان‌ها و خمیرهای خشک، آن‌ها را در هاون بکوبید تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند.

ضمن اینکه می‌توانید آرد سوخاری خانگی را با ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر کاری و پودر سیر و کمی نمک طعم‌دار کنید. این مورد به سلیقه ی شخصی افراد بستگی دارد. گاهی برخی از افراد، عصاره سبزی‌ها یا مرغ و گوشت هم به پودرهای سوخاری خانگی می‌افزایند. در این صورت، باید پودر افزودنی کاملا خشک باشد و در جای خشک و خنک نگهداری شود. در غیر این صورت، امکان کپک زدن و فساد پودر سوخاری خانگی وجود خواهد داشت. این نکته را از اهمیت بالایی برخوردار است و پای سلامت غذایی افراد در میان است و باید آن را کاملا جدی دانست. آرد سوخاری در صنعت هم به همین صورت تهیه می شود. خوب اساس کار به همین شکل است؛ یعنی برای تهیه آرد سوخاری، نان دو بار تحت فرآیند پخت قرار می گیرد و تهیه آن به طور مستقیم از آرد معمولی امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که بازار مصرف آرد سوخاری زیاد است، برخی نان ها به صورت ویژه برای تبدیل به آرد سوخاری، پخته می شوند. به هر حال، آرد سوخاری فقط با پخت مجدد نان به دست می آید. البته این پخت دوم نسبت به پخت اول متفاوت است. پخت نان در مرحله اول یک پخت عادی است ولی در مرحله دوم پخت هم طولانی تر است و هم حرارت ملایم تر. در واقع مرحله دوم پخت برای از دست رفتن باقیمانده آب و خشک شدن کامل نان به انجام می رسد. تغییر رنگی هم که در آن مشاهده می شود به دلیل واکنش میلارد و نیز کاراملیزه شدن است و هر چه مدت زمان پخت دوم در این نان ها بیشتر باشد، رنگ آرد تیره تر خواهد بود. افزودن ادویه جات و افزودنی ها نیز در این مرحله انجام می شود. بسیاری از افراد علاقمند هستند برخی مواد غذایی مثل نان، مرغ، گوشت، سیب زمینی و حتی بعضی از سبزی‌ها را سوخاری کنند. و از این طریق غذاها را لذیذ تر کنند. این روش پخت بخصوص در رستوران‌ها و آشپزخانه های بزرگ و تالار ها هم برای جذب بیشتر مشتری کاربرد زیادی دارد.

آرد هایی که دربازار به دست عموم مردم و مشتریان می رسد ابتدا آراد کندم بوده طی مراحلی به نان هایی تبدیل می شود که طی پخت تمامی آبی که درنان است کشیده شده و به صورت کاملا برشته پخته می شود‌. مراحل پخت نام هم به این صورت است که نان به آرامی پخته می شود تا مغز آن کاملا پخته شده و در عین حال رویه ی آن نسوزد. معمولا و تهیه ی صنعتی این آرد این نکته رعایت می شود. 

نان پخته شده خورد می شد و به آرد تبدیل می شود سپس  الک می شود و به دانه های بسیارریزی که به رنگ کرم یا قهوه ای است در می آید این آرد را در بسته بندی های بهداشتی قرار می دهند و به دست مشتری می رسانند. اگر در حین تهیه ی آرد سوخاری نکات لازم از جمله نکات بهداشتی و رعایت مواد اولیه پودر سوخاری، همچنین نکات پختن رعایت شود و از ادویه های مناسب و البته به اندازه استفاده شود، با این کار رضایت مصرف کننده تامین می شود و این تاثیر بسزایی و فروش رفتن محصول خواهد داشت. 

بهترین برند پودر سوخاری وارداتی

آرد هایی که دربازار به دست عموم مردم و مشتریان می رسد ابتدا آراد گندم بوده طی مراحلی به نان هایی تبدیل می شود که طی پخت تمامی آبی که درنان است کشیده شده و به صورت کاملا برشته پخته می شود‌. مراحل پخت نام هم به این صورت است که نان به آرامی پخته می شود تا مغز آن کاملا پخته شده و در عین حال رویه ی آن نسوزد. معمولا و تهیه ی صنعتی این آرد این نکته رعایت می شود. 

نان پخته شده خورد می شد و به آرد تبدیل می شود سپس  الک می شود و به دانه های بسیارریزی که به رنگ کرم یا قهوه ای است در می آید این آرد را در بسته بندی های بهداشتی قرار می دهند و به دست مشتری می رسانند. اگر در حین تهیه ی آرد سوخاری نکات لازم از جمله نکات بهداشتی و رعایت مواد اولیه پودر سوخاری، همچنین نکات پختن رعایت شود و از ادویه های مناسب و البته به اندازه استفاده شود، با این کار رضایت مصرف کننده تامین می شود و این تاثیر بسزایی و فروش رفتن محصول خواهد داشت.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
شرکت آراد فود
مدیر فروش: سیده فرشته حبیب اله پور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129576424
پست الکترونیکی: Info@aradfood.ir

مطلب پیشنهادی

خرید عمده پودر سوخاری مخصوص

پودر سوخاری مخصوص به محصولاتی گفته می شود که از از نان های حجیم خشک شده به دست می آیند. این نمونه ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از آن ها دارای طعمی

39 دیدگاه

  1. Priligy Interacciones Acheter Xenical En Ligne Pas Cher online cialis Discount Generic On Line Doryx Order Shop Cheapeast

  2. Viagra Kaufen Ohne Rezept Erfahrungen viagra Cialis Tablet Comment Se Procurer Du Cytotec Cialis 20mg Online Apotheke

  3. Viagra Mehrmals Taglich Medrol Dose Pack From Canada Cephalexin Drug Class viagra Acheter Vrai Viagra En Ligne En Antibes

  4. Amoxicillin 875 Mg Tablet Ra Viagra 100 Prix Buy Cheap Viagra Online Usa Cephalexin And Side Effects

  5. Amoxicillin Infection Yeast Side Affects For Amoxicillin viagra Viagra Generico Al Miglior Prezzo Viagra Und Cialis Generika

  6. Cheap Kamagra Tablets levitra conditionnement Cialis 2 Day Delivery Amoxicillin And Iron

  7. Quanto Costa Il Cialis Da 10 Mg canadian pharmacy cialis Buy Antibiotics Nitrofurantoin Usa Ordine Kamagra 100mg

  8. Regards for helping out, superb info. “You must do the things you think you cannot do.” by Eleanor Roosevelt.

  9. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually recognize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly additionally talk over with my website =). We can have a hyperlink change arrangement between us!

  10. Thank you for every other fantastic article. Where else could anyone get that type of info in such a perfect method of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such info.

  11. Great post, I believe website owners should acquire a lot from this blog its rattling user genial.

  12. Thank you for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you?¦ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great website.

  13. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

    The sketch is tasteful, your authored material stylish.
    nonetheless, you command get got an impatience over that
    you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the
    same nearly very often inside case you shield this increase.

  14. I visited several blogs however the audio feature
    for audio songs current at this site is really wonderful.

  15. What’s up, after reading this remarkable article i am too delighted to share my knowledge here with friends.

  16. Hello to every body, it’s my first pay a quick visit of this
    blog; this webpage carries remarkable and actually good
    data in favor of readers.

  17. I simply couldn’t leave your web site prior to suggesting that I actually loved the usual info an individual provide on your visitors?
    Is gonna be back often to check out new posts

  18. Excellent article! We will be linking to this great content on our site.
    Keep up the great writing.

  19. If some one needs expert view concerning running a blog
    then i suggest him/her to pay a visit this web site, Keep up the fastidious
    job.

  20. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be just what I’m looking for.
    Would you offer guest writers to write content available for you?
    I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a lot of the subjects you write related to here.
    Again, awesome weblog!

  21. It’s remarkable in support of me to have a web site, which is beneficial designed for my experience.
    thanks admin

  22. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right.
    This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info!
    Thanks!

  23. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
    This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much
    time I had spent for this information! Thanks!

  24. Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

  25. Hurrah! In the end I got a webpage from where I can really get valuable information regarding my study and knowledge.

  26. Appreciating the commitment you put into your website and in depth information you
    present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Fantastic read!
    I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds
    to my Google account.

  27. I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really nice article on building up new web site.

  28. Why visitors still use to read news papers when in this technological world all is presented on web?

  29. Good post! We will be linking to this great article on our website.

    Keep up the great writing.

  30. I always emailed this weblog post page to all my associates, since if like to read it after that my contacts will
    too.

  31. I visited many websites but the audio feature for audio songs
    present at this website is actually marvelous.

  32. What i don’t realize is in reality how you are no longer really a lot more well-liked than you may be now.

    You are very intelligent. You understand therefore considerably with
    regards to this matter, produced me for my part imagine it
    from so many various angles. Its like women and men aren’t
    involved unless it’s one thing to accomplish with Lady gaga!
    Your own stuffs great. At all times care for it up!

  33. It’s an awesome article for all the web visitors; they will take benefit from it
    I am sure.

  34. Almanya Kitap Siparişi Ucuz Kitap Kapıda Ödeme

  35. Outpatient Drug Rehab Near Me

    Alcohol Rehab Cost http://aaa-rehab.com Drug Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Va Substance Abuse Programs
    http://aaa-rehab.com

  36. Substance Abuse Help Near Me

    Residential Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Residential Drug Rehab Near Me
    http://aaa-rehab.com

  37. Springfield Methadone Clinic

    Alcohol Outpatient Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab http://aaa-rehab.com Private Alcohol Rehab
    http://aaa-rehab.com

  38. What’s up, its pleasant piece of writing on the topic of media print, we all know media is a fantastic source of
    information.

  39. Just wanna remark that you have a very nice website , I love the style it actually stands out.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کانال تلگرام ما