از انجایی که ماهی منبع مورد نیاز بدن می باشد و ضرورت خوردن ان در همه سنین لازم است اما به دلیل بوی ضخم و نامطبوعی که دارد باعث شده خیلی از افراد بویژه کودکان از خوردن ان صرفنظر کنند.
برای علاقمند شدن به طبخ و خوردن ماهی خیلی از افراد از روش سوخاری کردن ماهی استفاده می نمایند که ماهی را با پودرهای سوخاری اغشته می کنند و در روغن سرخ می کنند.
پودر سوخاری ماهی ترخینه با ترکیب ادویه هایی از جمله پودر سیر، پودر کاری ، نمک، اویشن و … باعث از بین رفتن بوی ضخم ماهی و ترد و خوشمزه شدن غذا می شود که مورد پسند تمام افراد بویژه علاقمند کردن کودکان به خوردن ماهی می شود و با توجه به دلیل مشغله های خانواده ها که زمان زیادی را نمی توانند برای پخت غذا در نظر بگیرند خیلی از افراد به سمت غذاهای اماده و نیمه اماده روی اورده اند که استفاده از پودرهای سوخاری بسته بندی شده کار را برای انها راحت کرده است.
پودر سوخاری ماهی ترخینه علاوه بر سوخاری کردن ماهی برای پخت میگو و سایر غذاهای دریایی مورد استفاده قرار می گیرد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!