آردهای سوخاری بر خلاف دیگر آردهای از نان های حجیم تهیه می شوند که دوبار تحت حرارت قرار می گیرند تا خشک و سپس اسیاب شوند.
آردهای سوخاری پس از اسیاب به دوسته ساده و طعم دار تقسیم می شوند که تولید آردهای سوخاری طعم دار از ترکیب آرد سوخاری سآده به علاوه ادویه های بسیار تهیه می شوند که بنا بر نوع استفاده آرد سوخاری ادویه های مختص به طبخ همان غذا افزوده می شود.
آردهای سوخاری مرغ مزه لذیذ در نوع کنتاکی و اسپایسی و ساده تولید و به فروش می رسد.
آردهای سوخاری مرغ مزه لذید با مجوز از بهداشت در یک محیط کاملا بهداشتی و با بسته بندی مطمئن و شکیل به فروش می رسند که بسیاری از رستورانها و فست فودها برای تهیه غذاهای سوخاری ترجیح می دهند از آردهای سوخاری مرغ مزه لذیذ به دلیل کیفیت عالی و طعم ماندگارش بسیار مورد استفاده قرار می دهند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!