در طی سالهای اخیر با تغییر در روند مصرف غذا در بین کودکان و جوانان و رواج فست فودها و رستورانها مصرف غذاهای سوخاری به حد بالایی رسیده و تولیدکنندگان بسیاری اقدام به تولید انواع پودرهای سوخاری دانه درشت و دانه ریز کرده اند.
پودرهای سوخاری میگو جهت سرخ کردن میگو و از بین بردن بوی ضخم میگو مورد مصرف قرار می گیرد.
جهت تهیه میگو سوخاری می توانید در مدت زمان کمی ابتدا میگوها را شسته و با ادویه های مختلف مزه دار نموده و پس از استراحت دادن به میگوها ان ها را در پودرسوخاری میگو زعفرانی غلتانده و در روغن داع و فراوان سرخ نمایید.
دقت کنید میگوها را زیاد سرخ نکنید که باعث خشک شدن میگو می شود.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!