ارد سوخاری از خورد شدن نان های سوخاری و سفید بدست می اید که برای سرخ کردن مواد گوشتی از قبیل کتلت، ماهی، مرغ، میگو و … بکار میرود.

همچنین شایان ذکر است اردسوخاری برای تهیه انواع غذاهای سریع و اماده و نیمه اماده (fast food ) در منزل نیز رایج است. لذا کاربرد این محصول توسط خانوار نیز برای انواع غذاهای ایرانی، فرنگی، نیمه اماده و سریع کاربرد فراوان دارد.
گفتنی است محصول فوق با توجه به ویژگی ان که حالت دهنده و طعم دهنده مواد غذایی به هنگام سرخ کردن است، دارای ویژگیهای منحصر به فردیست که کالای جایگرینی ندارد.
اما تفاوت عمده اردهای سوخاری در اندازه دانه بندی و یا سایز اردها می باشد که به صورت ریز و درشت تولید می شوند و هر کدام بسته به نوع مصرف دارای ویژگیهای خاص خودش می باشد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!