در طی سالهای اخیر به دلیل شاغل بودن اکثر اعضای خانواده ها فرصت زیادی جهت پخت و پزهای طولانی مدت وجود ندارد و ناگزیر باید از غذاهای رستورانی و فست فودی استفاده نمایند.
آردهای سوخاری مرغ جهت سرخ کردن مرغ، فیله، شنیسل و… جهت پخت غذاهای سریع پخت بسیار مورد مصرف قرار می گیرند.
اگر باز هم وقت کافی برای تهیه مرغ سوخاری ندارید می توانید از چند ساعت قبل مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کرده و با ادویه های دلخواه آغشته نمایید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد مرغ بروند. سپس براحتی می توانید در مدت زمان خیلی کوتاه تکه های مرغ را سرخ نمایید.
چنانچه می خواهید جهت خرید آرد سوخاری مرغ سری به فروشگاه های مواد غذایی بزنید، در نظر داشته باشید انواع مختلفی از آردهای سوخاری با طعم ها و قیمت های گوناگونی وجود دارد که در این بین آرد سوخاری مرغ دودی یا اسموکی به دلیل وجود ادویه دود در ترکیب موادش طعمی منحصر به فرد و جذاب به غذا می دهد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!