پودرسوخاری میگو شاهسوند

پودرسوخاری میگو شاهسوند


انواع پودر سوخاری میگو به صورت دانه ریز و دانه درشت در بازار و فروشگاه های موا غذایی به فروش می رسند. پودر سوخاری گرانول به صورت دانه درشته است که برای پوشش دهی عالی به کار می رود. پودر سوخاری گرانول علاوه بر پوشش دهی کامل باعث عدم جذب روغن به غذا می شود که سلامتی را به خطر نمی اندازد و همچنین باعث تردی بیستر میگو می شود.
برای تهیه میگو سوخاری ابتدا باید میگوها را شسته و با ادویه های دلخواه مزه دار کرده و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار داده سپس در پودر سوخاری میگو گرانول غلتانده تا پوششی یکنواخن ایجاد شود سپس در روغن داغ سزخ نمایید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!