مصرف پودرهای سوخاری پانکو به دلیل کیفیت بالا در تولید این نوع از پودرهای سوخاری بسیار زیاد است.
پودرسوخاری پانکو به روش غیرمستقیم و بوسیله فرهای برقی خشک می شوند که اثری از سوختگی و خرده نان وجود ندارد و اغلب به صورت دانه بندی یکسان بسته بندی می شوند.
پودرسوخاری مرغ پانکو به صورت دانه درشت جهت پوشش یکدست و جذب روغن کمتر مورداستفاده قرار میگیرد.
پودرسوخاری پانکو از پودرهای سوخاری به سبک ژاپنی است که تولیدکننده داخلی این نوع از پودرها در کشور وجود ندارد و عمدتا به صورت وارداتی این محصول وجود دارد و همین امر موجب اختلاف قیمت نسبت به پودرهای سوخاری تولید داخلی است.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!