پودر سوخاری فست فود

همانطور که مستحضرید غذاهای فست فود به سبب سریعتر آماده شدن و همچنین خوشخوراک بودن غذایی محبوب در بین افراد به حساب می  آید به همین سبب جهت تهیه مواد تشکیل دهنده آن که یکی پودر سوخاری است بهتر است از جایی تهیه شود که ارزان ترین قیمت را با بیشترین کیفیت پیشنهاد می کنند.

نحوه تهیه پودر سوخاری فست فود با قیمت ارزان

تهیه ارزان توسط مراکز زیر انجام می گیرد:

  • مراکز خرید عمده پودر سوخاری به صورت اینترنتی
  • خرید مستقیم از نمایندگی ها
  • فروشگاه های پخش مواد رستورانی
  • فروشگاه های پخش تامین مواد اولیه فست فود

و مراکز معتبر دیگر

پودر سوخاری فست فود

 قیمت پودر سوخاری به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. نوع بسته بندی آن و یا فله آن
  2. کیفیت مواد اولیه
  3. وزن محصول
  4. برند شرکت تولیدی
  5. ساده یا طعم دار بودن
  6. مورد استفاده

پرفروش ترین پودر سوخاری

همانطور که میدانید تنوع در این محصولات بالاست اما یکی از پرفروش  ترین و پرطرفدارترین محصولات پودر و آردسوخاری ، پودرسوخاری دانه درشت و به طعم تند یا اصطلاحا پاییکا است که به kfc نیز معروف است.

پودر سوخاری فست فود

ویژگی های پودر سوخاری مرغوب

  • باید عاری از طعم و مزه نامطبوع و بوی غیر عادی باشد.
  • رنگ آن مایل به زرد و یا قهوه ای روشن باشد و آثار سوختگی در آن مشهود نباشد.
  • دارای بافت ترد و متخلخلی باشد از هیچ گونه ماده خارجی در ترکیبات  و بافت آن به کار نرفته نباشد.

در خرید پودر سوخاری به نکات زیر دقت کنید

  • تمام مواد به کار رفته در تشکیل آردسوخاری باید بر روی جلد بسته بندی آن درج شده باشد.
  • به مهر استاندارد وزارت بهداشت و صنایع غذا و دارو و سایر مراکز بر روی بسته بندی توجه نمایید.
  • به تاریخ تولید و انقضای روی بسته بندی دقت نمایید.
  • به نام و نشانی شرکت تولید کننده بر روی بسته بندی دقت نمایید.
  • از برندهایی خرید نمایید که دارای نام و نشان معتبر و شناخته شده ای هستند.
  • به وزن آن دقت نمایید.
  • بسته بندی باید عاری از هر گونه سوراخ یا پارگی باشد و کاملا سالم باشد.
  • به شرایط نگهداری نوع محصول خریداری شده دقت نمایید.

پودر سوخاری فست فود

 شرایط نگهداری آرد سوخاری

نگهداری مواد غذایی ارتباط مستقیمی به میزان رطوبت آن دارد.

وجود رطوبت در ماده غذایی سبب رشد میکروارگانیسم ها و فساد ماده غذایی می شود.

در مورد آرد و پودرسوخاری به سبب اینکه میزان رطوبت آن بسیار پایین است رشد این میکروب ها هم بسیار پایین خواهد بود.

بهتر است در شرایط خشک و خنک نگهداری شود و حداکثر به مدت 6 ماه از تاریخ تولید مصرف شود.

ادویه کنتاکی جهت تهیه غذاهای فست فودی

یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین غذاهای فست فودی مرغ کنتاکی است که دلیل محبوبیت این غذا به واسطه ادویه مخصوص ان است که در ادامه به طرز تهیه این ادویه مخصوص و خوش طعم خواهیم پرداخت.

ادویه های مخصوصی که در جهت تهیه مرغ های کنتاکی به پودرهای سوخاری اضافه می گردد به شرح زیر است:

  1. به پودر یا آرد سوخاری آرد گندم سبوس دار اضافه می شود.
  2.  اضافه کردن نشاسته های پودر شده
  3. اضافه کردن مقداری بیکینگ پودر
  4. زیره کوبیده
  5. شکر و فلفل قرمز

ادویه های مخصوص کنتاکی شامل:

  1. زنجبیل
  2. دارچین
  3. پاپریکا
  4. فلف سیاه
  5. میخک
  6. جوزهندی
  7. تخم گشنیز
  8. زردچوبه و  نمک
  9. رزماری
  10. پودرکاری
  11. پودر سیر
  12. پودر پیاز

البته می شود به دلخواه از اضافه کردن برخی مواد در تهیه این ادویه مخصوص صرف نظر کرد.

مرغ های کنتاکی KFC دارای برندی معتبر و شناخته شده در تهیه مرغ  های کنتاکی است که در تهیه ادویه مخصوص آن موارد بالا به کار رفته است.

که اضافه کردن این مواد به مرغ علاوه بر ایجاد طعم رنگ دلپذیر در ایجاد کریسپی  و ترد کردن مرغ تاثیر بسزایی دارد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!