آرد سوخاری

آرد سوخاری نوعی مواد بسته بندی سرخ شده است که به عنوان سبوس ترد نیز شناخته می شود و شبیه به محصولات دانه فلس ماهی است. به دلیل طعم ترد، ظاهر زیبا و نوآورانه آن به طور گسترده برای هزینه کردن غذای سرخ شده استفاده می شود. استیک مرغ سرخ شده ترد، پای مرغ سرخ شده، شیر سرخ شده، شکلات سرخ شده، فیله مرغ سرخ شده، گوشت خوک سرخ شده و سایر غذاها اگر با خرده نان بپیچند خوشمزه تر می شوند.

موارد مورد استفاده از آرد سوخاری

(1). به عنوان پوشش غذای سرخ شده از آرد سوخاری خانگی استفاده می شود: خرده نان معمولاً به روش غذاهای غربی سرخ می شود که به آن روکش سرخ شده غربی نیز می گویند. یعنی ابتدا مواد را در آرد کم گلوتن و مایع تخم مرغ می پیچند و سپس با یک لایه خرده نان می پوشانند. با این کار بافتی ترد و رنگ طلایی خوبی به غذا می دهد.

(2). وقتی غذا سرخ می شود به عنوان یک بافر عمل کنید: اگر روی آن تمرکز نکنید، غذای سرخ کردنی همیشه بیش از حد سرخ می شود. اما افزودن خرده نان می تواند وضعیت را تغییر دهد.

(3). طعم بی نظیری از غذا ایجاد کنید: هنگام پختن نان و کیک، یک لایه سبوس روی غذا بپاشید و سپس مقداری روغن زیتون بپاشید یا یک تکه کوچک خامه بگذارید تا به ایجاد طعم بی نظیر غذا کمک کند.

2. معرفی خط تولید آرد سوخاری
دستگاه تولید خرده نان مجموعه ای از خط تولید خودکار است که از مخلوط کردن مواد خام، انتقال، پخت اکستروژن، تشکیل تا خشک کردن شروع می شود. این دستگاه می تواند طیف گسترده ای از مواد از جمله آرد، آرد برنج، آرد ذرت، نشاسته ذرت، آرد سویا و غیره را پردازش کند. ستاره مانند یا اشکال دیگر.

خط تولید در مقایسه با تجهیزات سنتی بر معایب بسیاری غلبه کرده است، از جمله مشکلات موجود مانند چسبندگی مواد روی غلتک تحت فشار، سرعت پایین ورق و شکل دهی، طعم نامناسب و سایر مشکلات فنی در نتیجه طراحی منطقی تر، اکنون برطرف شده است. . و فرآیند تولید علمی کمک زیادی به حفظ مواد مغذی دست نخورده غلات می کند. کل خط مونتاژ به درستی و با درجه بالایی از اتوماسیون تنظیم شده است، که نه تنها آرد سوخاری مغذی و خوشمزه را تولید می کند، بلکه کارایی تولید را بهبود می بخشد، هزینه ها را کاهش می دهد و رقابت را بهبود می بخشد.

تفاوت خط تولید صنعتی با حالت تولید سنتی

از نظر فناوری تولید، خط تولید آرد سوخاری درشت مزایای بیشتری نسبت به حالت تولید سنتی دارد. پودر سوخاری تولید شده توسط تجهیزات آرد سوخاری مزیت بیشتری از عملکرد فناوری سرخ کردن دارد. آرد ماده اولیه اولیه دستگاه پودر سوخاری است. پس از اکسترود کردن، پف کردن، پیری و تشکیل بافت نشاسته در پودر مواد به صورت خمیری در می‌آید، بنابراین اثر همگن‌تری دارد و به راحتی هضم و جذب می‌شود.

در مقایسه با خرده نان تخمیر شده سنتی، نمونه‌ای که توسط دستگاه رویال تولید می‌شود مغذی‌تر، خوشمزه‌تر و آسان‌تر جذب می‌شود. و برای سطح فرآورده های گوشتی می توان از خرده نان پف کرده استفاده کرد که بعد از سرخ کردن عمیق می توان آن را میل کرد. همچنین می‌تواند سبوس و خرده‌های سوزنی‌مانند را برای پاشیدن روی سطح غذای پف‌کرده ایجاد کند که می‌تواند طعم را بهبود بخشد، این به طور گسترده در بسیاری از مناطق استفاده می‌شود.

مزایای خط تولید آرد سوخاری

(1). در این فرآیند، خط تولید پودر سوخاری پفکی بدون صدا، بدون گرد و غبار و بدون آلودگی عمده است.

(2). ضخامت، تغییر سرعت و دامنه ارتعاش مواد اولیه در دستگاه می تواند بدون گام تنظیم شود.

(3). موتور ویبره؛ عملکرد صاف؛ تعمیر و نگهداری مفید؛ نویز پایین؛ عمر طولانی

(4) قطعات ماشین آلات پیشرفته، عملکرد بالای تجهیزات و اثر صرفه جویی در انرژی می تواند کارایی کار را تا حد زیادی بهبود بخشد.

5. (5) تجهیزات پودر سوخاری پف کننده سطح ساخت و ساز کمتری مصرف می کند و با نیاز به حداقل کارگرانی که مقدار قابل توجهی از نیروی انسانی را صرفه جویی می کنند، برای اپراتور مناسب است.

5. تقلید از خط تولید آرد نان
خط تولید دارای مزایای بسیاری است، اما هیچ تجهیزاتی کاملاً بی عیب و نقص نیست، همچنین چنین است

معایب من به عنوان مثال، در هنگام کار نیاز به توجه وجود دارد، اگر در طول فرآیند تولید تمرکز نکنید، ممکن است برخی از خطرات ایمنی وجود داشته باشد که ممکن است خطری برای ایمنی زندگی انسان باشد.

علاوه بر این، به دلیل پیشرفته تر بودن تجهیزات، سرمایه گذاری نیز افزایش می یابد. اگرچه قیمت تمام شده بالاتر از روش سنتی تولید است، اما کیفیت محصول بسیار بالا است و مزایای بیشتری را به همراه دارد. علیرغم عیوب آن، مزایای آن به اندازه کافی خوب است که بتواند تمام عیوب را جبران کند. با پیشرفت علم و فناوری، تجهیزات بیشتر ارتقا خواهند یافت.

خط تولید آرد سوخاری چگونه کار می کند

در خط تولید آرد سوخاری پانکو از آرد غلات، آرد برنج، آرد ذرت، نشاسته ذرت، آرد سویا و سایر مواد به عنوان مواد تشکیل دهنده استفاده می شود. آنها آسیاب شده و مخلوط می شوند و در دستگاه اکسترودر اکسترود می شوند و خشک می شوند و پس از اتمام پودر سوخاری، خنک می شوند و در نهایت بسته بندی می شوند. کل این فرآیند از آماده سازی مواد، پف کردن، زدن سبوس، خشک کردن تا محصول نهایی همه به طور خودکار توسط خط مونتاژ به پایان می رسد.

7. قطعات خط تولید آرد نان
دستگاه مخلوط کن ← دستگاه تغذیه پیچ ← دستگاه پف ← دستگاه برش ← دستگاه بالابر ← آسیاب مرطوب → صفحه نمایش درجه ← دستگاه بسته بندی

(1) همزن پودر: مقدار معینی آب به مواد اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید.

(2) دستگاه تغذیه: از موتور به عنوان قدرت انتقال مارپیچی استفاده کنید، سپس مواد مخلوط را به قیف تغذیه اکسترودر منتقل کنید تا اطمینان حاصل شود که فرآیند تغذیه مفید و سریع است.

(3) دستگاه پف کردن: یک کابینت کنترل ویژه وجود دارد و تحت فشار بالا می تواند محصولات نوار مانند تولید کند.

(4) دستگاه برش: محصول نوار بلند را به نوار کوتاه برش دهید.

(5) دستگاه بالابر: محصول به فر منتقل می شود. ارتفاع آسانسور توسط فر تعیین می شود.

(6) اجاق های لایه مفتی: اکثراً اجاق های برقی هستند و دما 0-200 درجه توسط کابینه کنترل خود تنظیم می شود. داخل فر از جنس استیل ضد زنگ با کیسه توری دوتایی است. زمان پخت را می توان با توجه به سرعت تنظیم کرد. و اگر رطوبت آن را از بین ببرید، می تواند ماندگاری آن را افزایش دهد.

(7) دستگاه بالابر: انتقال محصولات پخته شده به آسیاب مرطوب.

(8) آسیاب مرطوب: محصولات نوار بلند را به پودر تبدیل کنید.

(9) دستگاه غربالگری درجه: محصولات مختلف را غربال کنید.

(10) دستگاه بسته بندی: می توان از دستگاه بسته بندی عمودی و دستگاه بسته بندی توزین کامپیوتری ترکیبی استفاده کرد.

 

8، تجهیزات پشتیبانی برای خرید با خط تولید آرد نان
خط تولید پودر سوخاری از مخلوط کن، نوار نقاله پیچ، اکسترودر دو پیچ، دستگاه قالب گیری، دستگاه بالابر، آسیاب، دستگاه غربالگری، نوار نقاله هوا، دستگاه بسته بندی تشکیل شده است. و شما می توانید یک خط تولید کامل را خریداری کنید. علاوه بر این، ما همچنین می‌توانیم تجهیزات پشتیبانی مرتبط را با توجه به نیاز شما در اختیار شما قرار دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که فرآیند تولید راحت‌تر پیش می‌رود و نیازهای شما را برآورده می‌کند.

 انواع خط تولید آرد سوخاری در بازار

انواع مختلفی از تجهیزات تولید آرد سوخاری پولکی در بازار وجود دارد که بر اساس مدل می توان آنها را به دستگاه های کوچک، متوسط ​​و بزرگ تقسیم کرد. در مورد درجه اتوماسیون، خطوط تولید نیمه اتوماتیک، خطوط تولید تمام اتوماتیک وجود دارد و همچنین می توان آنها را به خطوط تولید تک پیچ و دو پیچ تقسیم کرد. هر دستگاه مزایای خود را دارد و همیشه یکی برای شما وجود دارد.

10- صنایعی که از خط تولید خرده نان استفاده می کنند
خط تولید آرد سوخاری با پاپریکا تند عمدتاً در صنایع غذایی استفاده می شود. نه‌تنها می‌تواند انواع شکل‌ها و اندازه‌های پودر سوخاری مانند سوزن‌های بلند ژاپنی، دانه‌های آمریکایی، دانه‌های برف و غیره را تولید کند. اما همچنین می تواند محصولات دیگری مانند آرد برنج مغذی، رب کنجد، دانه های ذرت و غیره تولید کند. بافت مواد غذایی فرآوری شده بسیار لطیف، سالم و خوشمزه است.

11، فرآیند نگهداری خط تولید خرده نان
(1) قبل از استفاده از ماشین آلات، وضعیت کار هر قسمت از تجهیزات را بررسی کنید، آیا هر گونه آسیبی وجود دارد یا خیر، و برای اطمینان از پیشرفت روان فرآیند تولید، آسیب دیده را به موقع تعویض کنید.

(2) پس از مدتی چرخ دنده ها، چرخ دنده ها، جغجغه ها و سایر قسمت های آن را بررسی کنید و به موقع مقدار مشخصی روغن روان کننده اضافه کنید.

(3) تمام گوشه های ماشین آلات را پس از عملیات تمیز کنید، در صورت بروز خوردگی در صورت عدم تمیز کردن هر یک از قطعات به درستی.

چگونه خط تولید آرد سوخاری را عیب یابی کنیم؟

(1) قبل از استفاده از تجهیزات، باید بررسی کنید که آیا نشتی در سیستم خط لوله وجود دارد یا خیر. اگر هست باید فوراً حل شود.

(2) ابتدا دستگاه را تست کنید، دستگاه را روشن کنید و بگذارید چند دقیقه کار کند تا ببینید آیا هر جزء می تواند به طور عادی کار کند یا خیر، اگر مشکلی وجود نداشته باشد، می توان آن را راه اندازی کرد.

(3) هنگام قرار دادن مواد بر روی تسمه نقاله، به یاد داشته باشید که بیش از حد قرار ندهید، بنابراین بر روند زیر تأثیر نخواهد گذاشت. مواد پس از استفاده نباید روی تسمه نقاله، برای اسمو قرار داده شود.

16. آینده خط تولید خرده نان
این  پودر جوجه سوخاری و آرد سوخاری لایه پوششی روی سطح غذای سرخ شده است تا طعم غذای سرخ شده را از بیرون ترد و داخل آن را لطیف کند و از هدر رفتن آب مواد کم کند. با بهبود استانداردهای زندگی مردم، تقاضا برای استیک و فیله ماهی و همچنین پودر سوخاری در حال افزایش است. این در حالی است که افزایش صادرات محصولات سرخ شده به ژاپن و کره جنوبی نیز فرصتی برای توسعه بازار آرد سوخاری فراهم می کند.

خرده نان بسیار محبوب شده است که باعث توسعه صنعت ماشین آلات پودر سوخاری شده است. اما در عین حال، انتظار مردم از دستگاه نیز بیشتر می شود. با پیشرفت علم و فناوری، خط تولید آرد سوخاری بیش از پیش پیشرفته شده است که می تواند نیاز کارخانه های فرآوری مواد غذایی را برآورده کند، بنابراین توسعه بازار بسیار امیدوار کننده است. اعتقاد بر این است که در آینده پیش بینی شده، توسعه خط تولید حتی بهتر خواهد بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *