آرد سوخاری یک ماده شگفت انگیز همه کاره است. آنها می توانند غلیظ شوند، حجیم شوند و ببندند یا می توانند به عنوان یک پوشش ترد یا رویه استفاده شوند (مانند گوشت سرخ شده). با این حال، انواع آرد سوخاری لزوماً قابل تعویض نیستند. در اینجا خلاصه ای از دسته بندی های اصلی و کاربردهای معمولی برای هر کدام آورده شده است.
آرد سوخاری تازه
آرد سوخاری تازه و پاپریکا اسموک یک اتصال دهنده عالی است، به همین دلیل است که اغلب در دستور العمل های گوشت و چاشنی ظاهر می شود. آنها همچنین بعد از پانکو، انتخاب دوم ما برای نان و سرخ کردن هستند. درست کردن آرد سوخاری تازه خودتان آسان است، و می توانید یک دسته بزرگ درست کنید تا همیشه در دسترس باشند. نان های فرانسوی یا ایتالیایی بهترین هستند، اما تقریباً هر نوع نان مؤثر است.
نان یک یا دو روزه بهترین عملکرد را دارد، زیرا نان واقعا تازه اغلب خیلی مرطوب است که به خرده نان تبدیل نمی شود. اگر دوست دارید پوسته را برش دهید – ما معمولا آن را برای طعم آن می گذاریم. نان را به قطعات بزرگ برش دهید یا پاره کنید و در غذاساز بپزید تا خرده نان به غلظت دلخواه برسد.
آرد سوخاری و کاربردهای آن
آرد سوخاری خشک و آرد سوخاری رنگی معمولاً به عنوان رویه برای افزودن بعد بافتی ترد به گراتن ها، کاسرول ها و سایر غذاهای مشابه استفاده می شود. در اکثر سوپرمارکت ها می توانید آرد سوخاری خشک تجاری پیدا کنید، اما توصیه می کنیم خودتان آن را درست کنید تا کنترل بیشتری بر طعم و بافت خرده نان ها داشته باشید. برای درست کردن آنها، نان را (با یا بدون پوسته) به مکعب های کوچک برش دهید و مکعب ها را در یک لایه روی یک ورقه فر فر پهن کنید. در فر 350 درجه فارنهایت بپزید و مکعب ها را چند بار بچرخانید تا خشک شوند. مکعب ها را خنک کرده و در غذاساز بریزید تا به قوام دلخواه برسند.
پانکو (آب نان ژاپنی)
در زبان ژاپنی، کلمه پانکو به معنای خرده نان است. با این حال، در ایالات متحده، پانکو به نوع خاصی از پودر سوخاری ژاپنی اشاره دارد. آرد سوخاری پانکو خشک است. آنها شکلی خرده مانند و یک رنگ روشن دارند (بیشتر پانکو از نان بدون پوسته تهیه می شود). بافت منحصر به فرد آنها به ویژه برای پخت نان و سرخ کردن مناسب است.
در گذشته به سختی میتوان پودر سوخاری پانکو قرمز را در جایی غیر از بازار آسیایی پیدا کرد، اما اخیراً متوجه شدهایم که آن را در سوپرمارکتهای بزرگ پیدا کردهایم – آن را در بخش آسیایی، بخش پودر سوخاری خشک یا نزدیک پیشخوان ماهی جستجو کنید.
ذخیره سازی خرده نان
پودر سوخاری ها را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار ببندید و تا شش ماه در فریزر قرار دهید. نیازی به ذوب آرد سوخاری منجمد قبل از استفاده نیست.
بدون دیدگاه