با توجه به اینکه پودرهای سوخاری تولیدی در کارخانه ها به دو دسته عمده دانه ریز و دانه درشت تقسیم می شوند پودرسوخاری پولکی یا گرانول از نوع دانه درشت می باشد که ظاهری مناسبتر نسبت به پودرهای سوخاری دانه ریز در حین سرخ کردن به غذا می دهد و از این جهت فروش بیشتری نسبت به پودرسوخاری دانه ریز دارد.
اما همانطور که می دانید جهت پخت میگو حتما باید از قبل میگوها را با ادویه های مختلف مزه دار کنید تا بوی ضخم میگو از بین برود و پس از این مرحله فقط باید میگوها را در پودرسوخاری میگو غلتانده و در روغن داغ و فراوان سرخ نمایید.

پودرسوخاری میگو
امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!